De elektrotechnische industrie, de sleutel tot de circulaire economie?

De elektrotechnische industrie, de sleutel tot de circulaire economie?
solution

Met machines maak je machines. Alleen heeft men voor productie een energie behoefte en behoefte aan de producten die deze energie in goede banen brengt. Bij PartTracker Industrial B.V. maken we ons hard met diensten en activiteiten die in deze branche nodig zijn om het voor te bereiden op de circulaire economie en te helpen naar een circulaire branche.

Waarom een circulaire elektrotechnishe industrie?

De elektrotechnische industrie zit met haar producten verspreid over alle sectoren in de economie.
Vanaf de meterkast bij je thuis, tot aan de windmolen in de Noordzee. Vanaf het verkeerslicht bij je op de hoek tot in de verpakkingsmachines van DSM, overal waar stroom gebruikt wordt. Daarom is het van belang deze branche circulair te krijgen, het zal op andere sectoren invloed uitoefenen.

Waarom PartTracker Industrial?

Met de inzichten die we de afgelopen jaren in de markt hebben verkregen weten we waar we op moeten focussen als we de economie binnen deze branche circulair willen krijgen.

We hebben een aantal diensten ontwikkeld en hieraan speciale activiteiten gekoppeld, want we denken en zien in dat we de circulaire economie in een stroomversnelling zetten met een elektrotechnische branche die circulariteit praktiseerd.

Diensten van PartTracker Industrial voor de elektrotechnische sector.

- Verhandelen van ongebruikte voorraad binnen de keten.

- Het aanbieden van reparatie en omruil van elektrotechnische producten.

- Het zoeken, vinden, kopen en leveren van obsoleet, uitgefasseerde producten.

- Afvoeren en de-assembleren van oudere elektrotechnische installaties.

Met deze diensten zetten we een begin naar een circulaire elektrotechnische branche.

Industrie 4.0

De ontwikkeling van de circulaire economie wordt geholpen met de ontwikkeling van de Industrie 4.0. Deze ontwikkeling houdt onder andere in dat sensor technologie gebruikt wordt om grote hoeveelheden informatie te genereren. Dit kan gebruikt worden om bedrijfsprocessen efficiƫnter te krijgen en om te zetten naar circulaire business modellen.

Met PartTracker Industrial B.V. zijn we op weg de circulaire economie te introduceren in de elektrotechnische sector. We brengen oplossingen in de keten die bij een lineaire benadering niet haalbaar zijn.

https://www.circulairondernemen.nl/uploads/c67f28ace2864ebe4bc37e41bb6e12c0_large.jpg
Read more
There are no matches yet. Match to this solution
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?