De kleine Circulaire economie voor Dummies

Summary
Deze praktische Voor Dummies-uitgave informeert en inspireert iedereen die meer wil weten over een circulaire economie.
De kleine Circulaire economie voor Dummies
solution

Het doel van de Rijksoverheid is een volledig circulair Nederland in 2050. Maar wist je dat slechts 5% van de Nederlanders precies weet wat een circulaire economie inhoudt? Dit betekent dat 95% van de Nederlanders dus nog een 'dummie' is op het gebied van de circulaire economie.

De keine Circulaire economie voor Dummies is een officiƫle uitgave in de Voor Dummies-serie voor de Nederlandse en Vlaamse markt, uitgebracht bij BBNC uitgevers. Het is een toegankelijk boek voor iedereen die meer wil weten over een circulaire economie, die behoefte heeft aan een heldere en concrete uitleg en die op zoek is naar tips en tricks om de principes van een circulaire economie zelf in praktijk te brengen.

Rozanne Henzen is onderzoeker aan het Expertisecentrum Sustainable Transformation van de Antwerp Management School, waar ze zich onder meer richt op de circulaire economie. In 2018 was ze deelnemer aan de Nationale DenkTank, waar ze onderzoek deed naar het versnellen van de transitie naar een circulaire economie.

Er zijn recensie-exemplaren beschikbaar. Tevens is de auteur beschikbaar voor interviews. Neem hiervoor of voor overige informatie contact op met Myrthe van Dongen via marketing@bbnc.nl of 033 460 03 39.

https://www.circulairondernemen.nl/uploads/e5767ee6991bdfc7c35603c07460cc4c_large.jpg https://www.circulairondernemen.nl/uploads/9d0afa35d7684135c31731e5152be7dd_large.jpg
Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this solution
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?