De koffer van Duurzame Dinsdag is geopend!

Summary
Samen bouwen aan een duurzame samenleving
De koffer van Duurzame Dinsdag is geopend!
solution

Heb jij een idee of initiatief om als samenleving duurzamer en socialer uit de crisis te komen? Of ben je als ondernemer of start-up aan de slag met een vernieuwend duurzaam business initiatief? 

Doe dan mee aan Duurzame Dinsdag en geef het je idee of initiatief een podium in politiek Den Haag! Elke inzending op www.duurzamedinsdag.nl komt in de Duurzame Dinsdag koffer die op 1 september - de Prinsjesdag van de Duurzaamheid - wordt uitgereikt aan het kabinet. Aanmelden kan tot en met 3 juni.

Als inzender maak je bovendien kans op een van de themaprijzen van €1.000,-: de Lidl Voedselprijs, de Greenchoice Energieprijs, de Asito Sociale Innovatieprijs, de VHG Groenprijs, de ING Circulair Ondernemenprijs en de Duurzame Dinsdagprijs. 

Samen creëren we impact! Rondom Duurzame Dinsdag organiseren we diverse netwerkactiviteiten voor innovatieve inzendingen. Zo leer je elkaar en de overheid steeds beter kennen en addresseren we kansen en belemmeringen om de transitie naar een duurzamere samenleving in gang te zetten. Eén van de  follow-up activiteiten met onze partner, het Versnellingshuis Nederland Circulair!, is een matchmaking event waarbij je met jouw vraag aan de slag gaat én een casemanager je desgewenst verder op weg helpt.

Aanmelden
Read more
There are no matches yet. Match to this solution
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?