Depot4: de circulaire marktplaats voor technische componenten

Summary
Depot4 zoekt deelnemers aan de circulaire marktplaats voor techniek, industrie en de installatiebranche.
Depot4: de circulaire marktplaats voor technische componenten
solution

Er ligt nog veel ongebruikt materiaal in de magazijnen van technisch Nederland.  Depot4 brengt met de ''Marktplaats voor Techniek'' deze materialen onder de aandacht van belanghebbenden. Immers voor de één  onbruikbaar, is voor een ander soms een uitkomst.

Depot4 is dé marktplaats voor techniek

In ieder technisch bedrijf kom je het tegen, producten die met een goede reden zijn gekocht, maar onbedoeld in het magazijn belanden. Depot4 zorgt er voor dat deze producten niet in de afvalstroom terecht komen, maar weer economisch waardevol worden. In plaats van een kostenpost voor de organisatie dragen verkopen via Depot4 bij aan het resultaat van het project of van de onderneming. Hiermee is het platform zowel milieutechnisch als financieel interessant voor haar gebruikers.

Voor wie is Depot4?

Depot4 is er voor de producenten, installatiebedrijven, machinebouwers, paneelbouwers en industriële eindgebruikers. Voor hen biedt Depot4 de mogelijkheid om met elkaar in contact te komen en producten te verhandelen. Depot4 zorgt ervoor dat voorraden voor een ieder inzichtelijk zijn en levert op deze wijze een bijdrage aan de nieuwe economie.

Producten redden van de afvalberg

We willen voorkomen dat producten vroegtijdig op de afvalberg komen. Er worden jaarlijks enorme hoeveelheden materialen en producten weggegooid, terwijl elders machines op volle snelheid draaien om deze zelfde producten te produceren. Wij zijn van mening dat we kunnen bijdragen aan het verminderen van deze verspilling. We doen dit door bedrijven een platform te bieden waarop eenvoudig overtollige voorraad kan worden gepubliceerd.

Kom in contact met ons

We willen graag in contact komen met bedrijven die bovenstaande situatie herkennen. Bedrijven die net als wij en onze partners begrijpen dat niets vanzelf gaat. We willen ons graag inspannen voor een Circulaire Economie, maar waarom niet eerst gebruiken wat er nog is?  

Read more
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?