Duurzaam ontwerp van communicatiemiddelen

Duurzaam ontwerp van communicatiemiddelen
solution

Je krijgt vaak te maken met een diversiteit aan communicatie uitingen die je inzet om je doel te bereiken. Maar denk je daarbij ook aan duurzaamheid? Een duurzame manier van ontwerpen en produceren kan heel veel positieve gevolgen hebben. Door duurzaam te denken, ben je niet alleen met het milieu bezig, maar kun je ook besparen op je kosten.

Duurzaam denken loont!
We zijn ons bewust van alle keuzes die je maakt tijdens het ontwerpproces. Van drukwerk, verpakkingen, direct mail, buitenreclame, relatiegeschenken tot digitale media. Zo kun je bij drukwerk soms beter kiezen voor een standaard maat, dat scheelt papier. En als je het aantal drukkleuren tot een minimum beperkt, gebruik je niet alleen minder inkt, je bent ook vaak goedkoper uit. Door duurzaam te denken, zet je de gebruikswaarde voorop.

Daag ons uit!
Benieuwd of jij ook een stap kunt maken in duurzaamheid? Daag ons uit en vraag een creative challenge aan. Wij zetten onze expertise in en bieden jou een praktisch en haalbaar voorstel dat binnen jouw budget op korte termijn uit te voeren is. 

Wie wij zijn
MDMX is een uniek netwerk van samenwerkende bedrijven in de communicatiebranche. We adviseren opdrachtgevers en vormgevers over materiaalkeuze en de vermindering van materiaalgebruik bij de productie. Denk aan papier uit duurzaam beheerde bossen, kleurgebruik, oplage en formaat, het gebruik van gerecyclede materialen, inktsoorten en distributiemethoden die weinig transport vereisen. We denken op alle vlakken met je mee, van hergebruik en recycling tot aan leverancierskeuze.

Read more
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?