Duurzaam Uden. Duurzame MaakplaatsUden.

Summary
MaakplaatsUden. Tijd, ruimte en middelen voor de makers van morgen.
Duurzaam Uden. Duurzame MaakplaatsUden.
solution

Maakplaats Uden is een maak- en doeplaats voor de makers van morgen. Waar onderzoeken, experimenteren en maken werkwoorden zijn. 

Maakplaats Uden is een initiatief van Peter Kuijpers en Annie van Genugten.
 

Het Maakfestival

Onderzoeken, experimenteren, maken en doen? Aan de slag met techniek en duurzaamheid? Wil je kinderen enthousiasmeren voor techniek dan dien je ze al bij voorkeur in het basisonderwijs nieuwsgierig te maken en aan te zetten tot onderzoek.
Het Maakfestival is een activiteit van MaakplaatsUden voor kinderen van het basisonderwijs. Door middel van inspirerende workshops maken kinderen actief kennis met techniek en leren ze op een leuke, speelse en creatieve manier meer over het begrip duurzaamheid. Tijd, ruimte en middelen voor makers van morgen.


Voor wie is het Maakfestival?
Het Maakfestival focust op alle kinderen van het basisonderwijs en dus ook die moeilijk toegang hebben tot innovatieve, educatieve programma’s. Want álle kinderen moeten mee kunnen doen, kennis maken met (nieuwe) techniek, ongeacht de omgeving waarin ze opgroeien, hun achtergrond of hun manier van leren. Voor enthousiaste makers is er de optie voor een Maakclub.  Als je de nieuwsgierigheid van een kind kunt prikkelen zal het zijn hele leven blijven leren. Locatie? ‘t Handelshuys, voor zaken & maken. Udenseweg 2, Uden www.maakplaatsuden.nl
 

MaakplaatsUden
Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this solution
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?