Heijmans ONE, de verplaatsbare woning voor één- en tweepersoonshuishoudens

Summary
De Heijmans ONE geeft invulling aan braakliggende gebieden door er tijdelijke huurhuizen te plaatsen.
Heijmans ONE, de verplaatsbare woning voor één- en tweepersoonshuishoudens
solution

Werk je bij een gemeente, woningcorporatie, als belegger en beschik je over braakliggende gebieden? Heijmans heeft een toepassing voor het tijdelijk locatiegebruik hiervan: de Heijmans ONE, het verplaatsbare huis voor één- en tweepersoonshuishoudens. Het legt de verbinding tussen braakliggende gebieden en het tekort aan goede tijdelijke huurhuizen.

 Waarom een Heijmans ONE? 

Dit verplaatsbare huis biedt kansen voor de vraag naar kwalitatieve en betaalbare huisvesting. Daarnaast draagt het bij aan het oplossen van twee maatschappelijk problemen. Het gaat namelijk leegstand tegen en het biedt uitkomst voor jonge huurders die vaak moeite hebben om geschikte woonruimte te vinden. Door de relatief lage (advies) huurprijs van €700,-, richt de Heijmans ONE zich specifiek op deze groep en helpt het de leefbaarheid van een plek verbeteren. 

Verplaatsbaar & duurzaam 

Het huis is binnen één dag te plaatsen door prefabricage. Start de definitieve bouw op jouw locatie? Dan reist het huis eenvoudig met een vrachtwagen naar de volgende bestemming. Zo kunnen deze tijdelijke huizen opnieuw gebruikt worden. Naast dit circulaire gebruik zijn de huizen ook energiezuinig. Ze hebben een massief houten constructie, een volledig elektrisch verbruik en kunnen zelf energie opwekken.

Praktisch 

Op dit moment heeft Heijmans reeds circa 150 woningen gerealiseerd op verschillende plekken in Nederland in opdracht van corporaties en instellingen. Ben jij dus werkzaam bij een gemeente, woningcorporatie, als belegger of op een andere manier locatie-eigenaar en denk je dat de Heijmans ONE geschikt voor jou zou kunnen zijn? Upload dan jouw uitdaging op de Futureproof community en creëer zo een match met deze oplossing van Heijmans!

https://www.circulairondernemen.nl/uploads/c09d280f9341f0add6f2cceb34c88be6_large.jpg
Related SDGs what are SDGs
Read more
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?