Hergebruik van reststromen

Hergebruik van reststromen
solution

Afvalrecycler Van Gansewinkel en Superuse Studios, pionier op het gebied van duurzaam design, slaan de handen ineen. Samen zoeken ze naar uitdagingen uit de circulaire economie. Ze zetten zich in om hergebruik van restproducten te bevorderen.

Strategische samenwerking

Florens Slob, directeur Business Development bij Van Gansewinkel, is duidelijk: “Afval bestaat niet, dat is onze visie. Wij creëren waarde uit afval door het te transformeren in grondstoffen en energie. De samenwerking met Superuse Studios is daar een mooie stap in". Sinds eind 2015 is er een strategische samenwerking tussen Van Gansewinkel en Superuse Studios. In 2016 zoeken zij samen naar projecten met impact waar restproducten of reststromen direct worden hergebruikt als product. Een grote uitdaging. Superuse Studios heeft hiermee in de afgelopen jaren ervaring opgedaan en werkt met een enthousiast team vanuit een circulaire filosofie aan het ontwerpen en realiseren van nieuwe producten, interieurs en gebouwen.

Marktplaats voor professionele upcyclers

De projecten die Van Gansewinkel samen met dit bedrijf ontwikkelt komen ook samen in het product Oogstkaart: dé marktplaats voor professionele upcyclers.

Read more
There are no matches yet. Match to this solution
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?