Het Paviljoen van Plug-in-City: broedplaats voor circulaire ideeën

Summary
Een ruimte bieden voor circulaire initiatieven in het hart van Eindhoven.
Het Paviljoen van Plug-in-City: broedplaats voor circulaire ideeën
solution

Plug-in-City zoekt circulaire ideeën! Deze kleine “stad”, midden in het centrum van Strijp-S in Eindhoven, is volledig circulair gebouwd. Zo werden er bijvoorbeeld containers, oude ramen, zonnepanelen en andere tweedehands materialen gebruikt.

Community van circulaire professionals

De City huisvest een collectief van creatieve professionals; ontwerpers, architecten en kunstenaars (de zogenaamde "pluggers"). Plug-in-City is een echte 'community', een hechte gemeenschap waar iedereen elkaar helpt. Zo worden spullen aan elkaar uitgeleend en de pluggers bouwen de aaneenschakeling van zeecontainers grotendeels zelf. Ze ontwerpen meubels, maken houtsculpturen, bouwen machines en gebruiken co-creatie om van deze plek een inspirerende creatieve smeltkroes te maken in Eindhoven.

Creatieve ruimte zoekt evenementen

Wat bieden wij voor jouw bedrijf of idee? In Plug-in-City vind je een creatief werk- en woonlab en een evenementenruimte, het Plug In Paviljoen: een cultureel ontmoetingspunt waar diverse activiteiten worden georganiseerd. Het Paviljoen biedt ruimte aan iedereen met een duurzaam of circulair idee. Dus zoek je een plek om jouw idee verder uit te werken, of te testen? Wacht dan niet langer en maak jouw match door jouw profiel of uitdaging hieronder te matchen.Het Plug In Paviljoen is ook beschikbaar voor vergaderingen, feesten, workshops en zoveel meer, voor non-commerciële tarieven.

Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this solution
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?