Impact creëren met een duurzaam en circulair interieur

Summary
Vergroot de impact van jouw onderneming en draag bij aan een toekomstbestendige leefomgeving met een circulair interieur
Impact creëren met een duurzaam en circulair interieur
solution

Interior for tomorrow is een advies- en ontwerpstudio voor duurzame en circulaire interieurs. Wij geloven dat met de interieur- en vormgevingsbranche een grote bijdrage is te leveren aan een betere toekomst. Daarom brengen we milieubewuste ruimtelijke oplossingen samen met mooi design.

Een zakelijk interieur op maat.

Een interieur waardoor creativiteit gestimuleerd wordt, verbinding ontstaat en mensen zich goed voelen. Dat is wat we willen bereiken met onze zakelijke interieurontwerpen op maat. En we kijken daarbij ook naar de toekomst. Zoveel mogelijk materialen en meubels die we gebruiken in ons ontwerp kunnen hergebruikt worden en zijn biobased of van natuurlijke oorsprong. Zo dragen we bij aan een duurzamere wereld.  En we beloven je: daarbij hoef je zeker niet in te leveren op design.

Duurzaam bouwen en inrichten.

Waarom zou je duurzaam (ver-)bouwen en inrichten? Dat kan zowel maatschappelijke als commerciële redenen hebben.

Maatschappelijke redenen voor duurzame interieurbouw:

  • persoonlijke overtuiging
  • het interieur inzetten om de gebruiker en bezoeker bewust te maken
  • realiseren van een gezonde gebruiksomgeving
  • bijdragen aan klimaatdoelstellingen
  • reduceren van de CO2-voetafdruk

Commerciële redenen voor duurzame interieurbouw:

  • creëren van restwaarde bij einde gebruiksduur interieurontwerp
  • versterken van het bedrijfsimago

Merkbeleving en impact.

Wist je dat bedrijven die rondom hun dienst of product een merkbeleving ontwerpen meer impact maken en onderscheidender zijn? Je kunt merkbeleving creëren door verder te kijken dan de producten of diensten die je aanbiedt. Waar staat jouw bedrijf voor, welke waarden vind jij belangrijk?

Het interieur is een belangrijk onderdeel van de merkbeleving. In de inrichting van jouw bedrijf zul je jouw MVO-verhaal dus ook willen verwerken. Bij een milieubewuste, sociale onderneming hoort uiteraard een interieur met een eigen, duurzaam verhaal.

interior for tomorrow kan je helpen bij het maken van deze vertaalslag.  Een interieur met impact, maar met oog op de toekomst? Wij ontwikkelen duurzame interieurontwerpen op maat. Samen met jullie gaan we op zoek naar een ontwerp dat naadloos aansluit op jullie bedrijfscultuur, merk en visie. Benieuwd hoe? Of wil je meer weten over onze circulaire visie en werkwijze? Neem gerust contact met ons op!

Related SDGs what are SDGs
Read more
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?