Stichting Inzameldoelen matcht jouw teveel aan spullen aan de juiste plek

Summary
Inspiratie bieden voor het doorgeven van jouw 'teveel' aan spullen
Stichting Inzameldoelen matcht jouw teveel aan spullen aan de juiste plek
solution

Jij wilt minder spullen? Maar zomaar weggooien vind je zonde? 
Op de website Inzameldoelen vind je suggesties van o.a. goede doelen en sociaal ondernemers die graag jouw 'teveel' ontvangen.

Inzameldoelen is in 2013 opgericht door professional organizer Ingeborg Koot. Als 'opruimcoach' ziet zij dat veel mensen 'teveel' spullen hebben waar ze eigenlijk pas afstand van kunnen doen als ze weten dat ze er een ander blij mee maken. Meestal is een lokale kringloop wel bekend, maar er zijn zoveel meer organisaties die we via Inzameldoelen wat zichtbaarder willen maken. Win-win: meer rust en ruimte bij de mensen thuis en goede doelen blij met hun gekregen spullen. 

Inzameldoelen is een platform dat inspirerend wil zijn. Op de website staan de goede doelen en sociaal ondernemers die graag overbodige spullen van mensen ontvangen. Via Facebook worden actuele vragen en acties gedeeld. Geregeld benaderen bedrijven met een bepaald 'overschot' ook Inzameldoelen.

Weet jij nog meer organisaties of ondernemen die gebruik kunnen maken van het 'teveel' aan spullen van mensen? Die horen wij graag zodat we ze kunnen toevoegen aan de website.  

Related SDGs what are SDGs
Read more
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?