Jouw bedrijf op De Duurzame Kaart

Jouw bedrijf op De Duurzame Kaart
solution

Een soort 'Gouden Gids' voor duurzame ondernemers, alleen met veel meer mogelijkheden en voordelen. Je bedrijf is prominent in beeld bij jouw doelgroep. Je krijgt een eigen plek op de kaart. Je krijgt een eigen bedrijfspagina en de mogelijkheid daarop updates te plaatsen. Inclusief webmaster, dus 100% tijdsbesparing.

Bekende partijen

Er zijn legio ondernemers met een passie voor duurzaamheid, maar veel bedrijven zijn online slecht in beeld. Dat ervaren wij als een gemiste kans, omdat de doelgroep zo al snel terecht komt bij de bekende partijen voor een duurzaam alternatief.

Ons doel is een brede range ondernemingen met oog voor mens, maatschappij en milieu op één website te verzamelen, omdat dit de overgang bevordert naar een duurzamere maatschappij.

Groene gids

Door een soort 'Groene Gids' te creëren met alle branches, ontstaat een effectieve manier van presenteren bij de juiste doelgroep. Daardoor bereiken duurzame ondernemers meer mensen en hebben hun diensten meer en sneller impact.

MMENR

MMENR, een platform voor duurzame ondernemers, zet de bedrijven op De Duurzame Kaart. Een duidelijk startpunt, met een herkenbare naam, voor iedereen die een duurzaam alternatief zoekt.

https://www.circulairondernemen.nl/uploads/9732c6b1e2af4417c6f5575a07c2c3e0_large.png

Uniek: de Focus-Tags

Wij bedachten de Focus-Tags. Hiervoor moet je even Omdenken... Iedereen denkt aan iets anders bij het begrip 'duurzaam'. Deze begrippen noemen wij Focus-Tags en we hebben er selectiecriteria van gemaakt.

Uit de dertien selectiecriteria kiezen bedrijven er drie bij aanmelding. Drie begrippen die in het eigen bedrijf worden doorgevoerd. Omdat de bezoeker kan selecteren op deze criteria, ontstaat de mogelijkheid in zee te gaan met een ondernemer die dezelfde duurzame visie deelt. Dit geeft een positieve binding.

Met één druk op de knop vindt de bezoeker via de Focus-Tags bijvoorbeeld een installatiebedrijf waar ook medewerkers werken met een arbeidsbeperking, een ICT kantoor waarvan het personeel op regelmatige basis vrijwilligerswerk doet en een kapperszaak dat met restwarmte de zaak verwarmt.

Of jouw bedrijf!

https://www.circulairondernemen.nl/uploads/238afd3b3cd1408a1593f8ba4cdaa04a_large.png

Voordelen

Deelnemen biedt puur gemak: zichtbaar zónder er iets voor te hoeven doen!

Voordelen zijn onder andere:

  1. Je onderneming is prominent zichtbaar bij je doelgroep.
  2. Een complete one page webpagina, te gebruiken als extra communicatiekanaal of als website.
  3. De webmaster vult je one page webpagina. Jij hoeft dus géén programmeren te leren! Jouw laatste nieuwtjes mail je, MMENR plaatst de update.
  4. Zoekmachine optimalisatie (Google) wordt voor je gedaan + technisch onderhoud.
  5. Promotie van je bedrijf via verschillende (sociale) netwerken.
  6. Nergens reclame, dus 100% aandacht voor jouw bedrijf.
  7. Elke one page heeft dezelfde opbouw, bedrijven onderscheiden zich door inhoud.
  8. Mogelijk om deel te nemen aan duurzame webshops.
  9. En meer.

Meld je aan bij MMENR voor een plek op De Duurzame Kaart.

Kosten

Voor geen fractie van de kosten van online adverteren, is je bedrijf bij MMENR permanent in beeld bij je doelgroep. ZZP: € 195,- excl. btw. per jaar. MKB: € 250,- excl. btw. per jaar.

https://www.circulairondernemen.nl/uploads/b3b3c69f67d470536df4cd939846e162_large.jpg
Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this solution

Do you want to comment on this solution?