Kies dit jaar voor circulaire relatiegeschenken en kerstpakketten van LoopedGoods

Summary
Op zoek naar duurzame en circulaire cadeau's? De circulaire webwinkel LoopedGoods is zeker een bezoekje waard.
Kies dit jaar voor circulaire relatiegeschenken en kerstpakketten van LoopedGoods
solution

Ready for take-off... Op naar een volgende stap voor bedrijven en maatschappij, op naar een circulaire economie. In Nederland is een voorhoede actief op het vlak van circulair ondernemen. Nu zijn er ook duurzame en circulaire relatiegeschenken beschikbaar voor deze voorhoede!

Maak kennis met de eerste Circulaire Webshop van Nederland

LoopedGoods is de circulaire webshop van Nederland. Dit initiatief is een krachtenbundeling van SMO, VerdraaidGoed, NUDGEHet Groene Brein en Nederland Circulair. Samen geloven wij dat de transitie naar de circulaire economie niet kan zonder gedreven ondernemers, die geloven in een wereld zonder afval. Circulaire pioniers kunnen op hun beurt weer niet zonder elkaar.

Circulaire producten in de spotlights

LoopedGoods biedt deze ondernemers een platform, vertelt hun verhaal en plaatst circulaire producten in de spotlights. Het voordeel van het verzamelen van alle circulaire producten op één plaats is dat het gemakkelijk wordt voor de consument en het bedrijfsleven om circulair te shoppen.

CE Booster

Nog minder dan een jaar geleden, in de kerst van 2016, is het idee voor LoopedGoods geboren. Dankzij de ervaring en kunde van CE Booster deelnemer Lisanne Addink van Verdraaidgoed is in korte tijd de eerste circulaire webshop van Nederland een feit geworden. Een circulaire economie betekent samenwerken in de gehele keten. Het is dan ook onze gezamenlijke ambitie op termijn circulaire services via Loopedgoods aan te bieden.

Blijf op de hoogte!

Maak op de webshop kennis met de Circular Changemakers binnen LoopedGoods. Deze groep ondernemers breid zich dagelijks uit. Wij nodigen iedereen uit om op de hoogte te blijven van deze ontwikkelingen door je in te schrijven op de nieuwsbrief en een kijkje te nemen op onze website. Ben of ken jij circulaire ondernemers die meewerken aan de transitie naar de Circulaire Economie? Laat het ons dan vooral weten!

Related SDGs what are SDGs
Read more

Do you want to comment on this solution?