Kom werken en vergaderen in de 1e circulaire business development hub ter wereld!

Kom werken en vergaderen in de 1e circulaire business development hub ter wereld!
solution

Op de Dag van de Duurzaamheid lanceert The Meetplant i.s.m. Valley Bèta een uniek werk- en vergaderconcept in de 1e circulaire business development hub ter wereld. Laat je tijdens jouw werkdag of bijeenkomst inspireren door de laatste innovaties op het gebied van de circulaire economie!

Op de Dag van de Duurzaamheid lanceert The Meetplant een uniek werk- en vergaderconcept in Valley Bèta: de eerste circulaire business development hub ter wereld. Op deze inspirerende locatie vlakbij Schiphol kunnen ondernemers en organisaties zich tijdens hun werkdag of bijeenkomst laten inspireren door de laatste innovaties op het gebied van de circulaire economie. Voor professionals die zich bezighouden met circulaire innovatie is Valley Bèta dé plek om samen te werken en kennis uit te wisselen.

In samenwerking met Valley Bèta biedt The Meetplant diverse werk- en vergaderplekken aan te midden van een imposante expositie: de Circular EXPO. In de Circular EXPO etaleren Nederlandse bedrijven, gemeenten en start-ups iconische praktijkvoorbeelden op het gebied van de circulaire economie: een economie waarin producten en grondstoffen zoveel mogelijk hergebruikt worden en waardevernietiging wordt geminimaliseerd. Onder de exposanten bevinden zich onder meer Philips, Eneco en Mitsubishi.

Valley Bèta is ingericht in een voormalige zorgboerderij midden in de polder, op steenworpafstand van Amsterdam en Schiphol. De Circular EXPO is eveneens te gebruiken als evenementenlocatie tot 200 personen.

Boek nu een Valley Bèta Workspace of Valley Bèta Meetingspace via The Meetplant en laat je inspireren!

Over The Meetplant

The Meetplant is hét deelplatform voor werk- en vergaderplekken bij lokale verhuurders. Met het ontsluiten van Valley Bèta als werk- en vergaderlocatie draagt The Meetplant bij aan haar duurzame missie om efficiënter gebruik van onderbenut vastgoed mogelijk te maken en flexibel werken en ontmoeten in de deeleconomie te stimuleren.

Over Valley

Valley is de eerste circulaire business development hub ter wereld. Als proeftuin voor nieuwe ideeën, technologieën, financieringsconstructies en businessmodellen biedt de circulaire hub (internationale) stakeholders het complete scala aan benodigdheden om de transitie naar de circulaire economie te realiseren: van werk- en ontmoetingsplekken, tot maker spaces, fab labs en pilot plants.

Valley Bèta (ofwel Valley β) is Valley ‘in het klein’: een werk- en ontmoetingsplek, een thuis voor creativiteit, verbinding en kennisoverdracht, met als ambitie om van elkaar te leren en uiteindelijk op te schalen naar Valley, dat eind 2017 haar deuren opent en plek zal bieden aan 2500 gebruikers

Valley is een initiatief van Delta Development Group, VolkerWessels en Reggeborgh Groep. Er wordt actief samenwerkt met William McDonough, de Ellen MacArthur Foundation, SADC, Schiphol, Gemeente Haarlemmermeer en Netherlands Circular Hotspot.

https://www.circulairondernemen.nl/uploads/dc442b934409740ac0951eefd260b652_large.jpg https://www.circulairondernemen.nl/uploads/554aec3ed0eee1de53d00d926e0eabb4_large.jpg https://www.circulairondernemen.nl/uploads/16754b0622d0ac24849da2cc84ba7846_large.jpg
Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this solution
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?