Leapp biedt refurbished Apple producten aan voor iedereen die niet het nieuwste van het nieuwste nodig heeft.

Summary
Producten van Apple een tweede leven geven, tegen flinke kortingen, met behoud van kwaliteit, service en garantie.
Leapp biedt refurbished Apple producten aan voor iedereen die niet het nieuwste van het nieuwste nodig heeft.
solution

Voor wie is leapp bedoeld?

Leapp biedt een onweerstaanbaar alternatief aan iedereen die wel waanzinnige producten en service wil, maar niet het nieuwste van het nieuwste nodig heeft. De missie van leapp is dan ook om Apple producten breed bereikbaar te maken voor iedereen. 

Dit doet leapp door de producten een tweede leven te geven. Met behoud van de premium kwaliteit, service en garantie zoals je die van Apple gewend bent, maar tegen flinke kortingen. Refurbishment noemen ze dat.
 

Hoe werkt dit?

Refurbished devices zijn producten die al eerder ‘gebruikt’ zijn en die dankzij een opknapbeurt weer als nieuw zijn. De producten die refurbished worden, zijn veelal afkomstig uit het bedrijfsleven en inruilprogramma’s. Ze worden uitgebreid gecontroleerd, getest, schoongemaakt, gerepareerd, vervangen en geüpgraded waar nodig.

Met een refurbished device ben je dus niet alleen milieubewust bezig, maar het scheelt je ook een aantal centen in je portemonnee. Dus: hallo, mooi duurzaam product en wellicht nieuw paar schoenen met het geld dat je bespaard hebt!

Wat is de kwaliteit van refurbished producten?

De refurbished producten van leapp voldoen aan het Refurbished Keurmerk. Om dit keurmerk te krijgen moeten de producten zeer uitgebreid gecontroleerd zijn op meer dan 50 punten. Binnen deze 50 punten vallen onder meer het besturingssysteem, de touch-functies, de cameralens, de microfoon en de werking van de connecties (WiFi en bluetooth).

Met het Keurmerk Refurbished wordt de twijfel aan kwaliteit weggenomen door standaard twee jaar garantie te voeren op niet alleen het toestel maar ook op de batterij en accessoires. Zo weet jij zeker dat een refurbished product van leapp met het Keurmerk Refurbished van hoge kwaliteit is! 

Circulair?

Bij leapp koop je dus een refurbished product. In de afbeelding hieronder zie je wat dit precies betekent. Leapp koopt gebruikte producten op, zorgt dat ze gerepareerd zijn waar nodig, maakt ze schoon, zorgt dat ze aan e kwaliteitseisen van het Keurmerk voldoen en verkoopts ze met 2 jaar garantie weer aan jou. Zo heb je niet alleen een voordelig device, maar help je ook met het onderhouden van de aarde. Goed bezig, toch?!

Zie voor meer informatie https://leapp.nl.

 

https://www.circulairondernemen.nl/uploads/551fbbf38b377a4a787c1bdb0e7ae8d4_medium.png
Related SDGs what are SDGs
Read more
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?