Mustang Demolition geeft gebruikte tuinbouwkassen een tweede leven.

Summary
Kassen krijgen een tweede leven.
Mustang Demolition geeft gebruikte tuinbouwkassen een tweede leven.
solution

Mustang Demolition is een kassensloop bedrijf uit Berkel en Rodenrijs. De materialen van de kassen die door Mustang Demolition gesloopt worden, krijgen voor een groot deel een tweede leven. 

Bij Mustang Demolition begint het circulaire proces met het inventariseren van materialen die in de kas/het gebouw aanwezig zijn. We brengen in kaart welke materialen en grondstoffen hergebruikt kunnen worden, en bepalen de economische waarde. We rapporteren onze inventarisatie, en doormiddel van persoonlijk contact maken we de mogelijkheden inzichtelijk voor u.
Na het inventariseren van het project, begint de uitvoeringsfase. De herbruikbare materialen en grondstoffen worden op vakkundige wijze gedemonteerd en afgevoerd. De materialen worden getransporteerd naar onze opslagplaats. Bij aankomst worden ze gecontroleerd op kwaliteit, en waar nodig gereinigd en behandeld. Vervolgens worden de materialen geregistreerd en opgeslagen.
Een aantal van de materialen worden aangeboden op verschillende verkoopkanalen. We bespreken uitvoerig de wensen van de klant, en zorgen ervoor dat iedere klant een passend product weet te vinden.
De meeste materialen worden gebruikt bij het bouwen van ‘nieuwe’ kassen. Dit duurzame principe noemt men ‘Cradle to Cradle.’ De gebruikte materialen krijgen een tweede leven.
De materialen worden weer getransporteert, en geheel volgens de wensen van de klant, en de
huidge wet- en regelgeving vakkundig gemonteerd. De materialen zijn weer ‘als nieuw’, en klaar voor gebruik!

Bij Mustang Demolition zeggen wij daarom altijd: ‘De cirkel is rond.’

Read more
There are no matches yet. Match to this solution
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?