Plennid brengt vraag en aanbod van duurzame specialisten samen

Summary
Plennid helpt organisaties rondom verduurzaming. Om de transitie binnen organisaties te versnellen, brengen wij vraag en aanbod van duurzame specialisten samen.
Plennid brengt vraag en aanbod van duurzame specialisten samen
solution

De onderwerpen duurzaamheid en circulariteit zijn niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Nu is het moment om alle kennis, innovaties en kwaliteiten van mensen in te zetten om de transitie te realiseren. Samen de wereld niet alleen behouden maar verbeteren. Plennid brengt vraag en aanbod van duurzame specialisten samen om hierbij te helpen.

Plennid bestaat uit een enthousiast en intrinsiek gemotiveerd team van (young) professionals, consultants en adviseurs gespecialiseerd in een breed scala aan duurzaamheidsthema's. Plennid helpt op drie manieren bedrijven, starters en ervaren consultants:

Consultancy

Onze consultants laten zien dat het realiseren van een positieve impact perfect samen gaat met het maken van winst. Alleen door de juiste balans tussen people, planet EN profit zijn we in staat om onze gezamenlijke doelen te halen.

Recruitment

We zetten continu ons netwerk en ambassadeurs in om toptalenten, professionals en doorgewinterde consultants de perfecte baan in de duurzame economie te bezorgen. Plennid stelt zelf altijd plekken beschikbaar voor ambitieuze stagiaires die echt een verschil willen maken.

Netwerk

Plennid verbindt een inspirerende groep pioniers die streeft naar de juiste balans tussen people, planet en profit. Wij zetten ons in voor initiatieven die de aarde helpen te behouden (sustainability) en te verbeteren (thrivability). We brengen met veel plezier partijen met elkaar in contact die elkaar kunnen versterken. 

Contact

Klaar om een duurzaamheidsslag te maken binnen jouw bedrijf? Of op zoek naar opdrachten binnen de duurzame economie? Neem dan zeker contact met ons op.

Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this solution
No people have been matched yet. Match people here
person

Niek Franken

Owner at Plennid Rotterdam at Plennid

Do you want to comment on this solution?