Ruig en Geroest biedt duurzame meubels en verlichting van gebruikte materialen

Summary
Oude gebruikte materialen van levensduur voorzien in de vorm van (project)inrichting
Ruig en Geroest biedt duurzame meubels en verlichting van gebruikte materialen
solution

Heeft jullie bedrijf ook ontzettend veel van hetzelfde afval waar een oplossing voor nodig is? Ruig & Geroest maakt van oude gebruikte materialen seriematig nieuwe meubels en verlichting voor jouw project. 

Wij zijn Ruig & Geroest, een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het verduurzamen van bestaande materialen. Dit doen wij door materialen die niet goed genoeg meer zijn voor hun huidige functie een nieuw leven te geven. Zo maken wij van oude trapleuningen prachtige vergadertafels. Van oude boilers worden unieke industriële hanglampen gemaakt. Dit zijn enkele voorbeelden hoe wij oude materialen duurzaam inzetten voor nieuwe doelen. 

Ben jij op zoek naar een originele manier om  je bedrijf een duurzame nieuw interieur met een verhaal te geven? Wij kunnen je helpen dit te realiseren. Ook kunnen wij bedrijfsspecifiek afval omtoveren tot unieke eye catchers binnen het bedrijf waar vele blikken van herkenning aan worden geworpen. 

-Ruig & Geroest- 

https://www.circulairondernemen.nl/uploads/8d2424cfaf6a4d6f2340e35067295a89_large.jpg https://www.circulairondernemen.nl/uploads/98e851d1f4e76317ff93121c678e0e1d_large.jpg
Related SDGs what are SDGs
Read more
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?