Roots - duurzame disposables

Summary
Roots is een duurzaam disposable assortiment
Roots - duurzame disposables
solution

Roots is een duurzaam wegwerpservies; compostableware. 

Het bestaat o.a. uit bestek, borden, bekers, rietje en roerstaafje. 

De natuur is ons erg dierbaar, want hier liggen onze wortels. Wij zorgen goed voor onze planeet zodat ook de volgende generatie hier kan zaaien, groeien en bloeien.

Met de kennis die wij hebben als duurzame verpakkingsspecialist, zijn wij constant op zoek naar oplossingen om de wereld weer een beetje groener te maken. De tonnen zwerf- en restafval die onze planeet vervuilen raken ons dan ook diep in ons hart. Één van de oorzaken hiervan is het (plastic) wegwerpservies.

Daarom brengt Roots serviesgoed op de markt dat geen gebruik maakt van plastic op basis van fossiele grondstoffen (olie) maar van plastic op een plantaardige basis! Voor onze kartonnen borden en bekers gebruiken wij geen bomen die jarenlang hebben moeten groeien en onderdeel zijn van een natuurlijk habitat maar kiezen wij voor de resten van geoogste rietsuikerplanten. Deze resten zouden anders toch maar verbrand worden, maar krijgen toch nog een leven als bord of beker. 

Na gebruik is het wegwerpservies daarnaast ook nog eens 100% composteerbaar. Hoe gaaf is dat? Wegwerpservies waar je trots op mag zijn! Na een feestje, barbecue of picknick hoef jij je dus niet meer schuldig te voelen over éénmalig gebruikt servies. We spreken daarom dan ook liever niet van wegwerpservies, maar van compostableware.

Related SDGs what are SDGs
Read more
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?