Samen sterk voor een groene stad

Summary
Het Groene Loket informeert, stimuleert en brengt consumenten bij aanbieders voor regenbestendige en groene leefomgeving
Samen sterk voor een groene stad
solution

Wat ons betreft wordt er onvoldoende gecommuniceerd met de consument. Eenmaal klaar voor vergroening is het maar de vraag waar ze moeten beginnen. Het groene loket informeert, stimuleert en verbindt. En brengt de consument bij de aanbieders. Door middel campagnes, activiteiten en het bieden van productoplossingen.

Een eigen shop

Ons doel is vergroenen zo makkelijk mogelijk te maken en te versnellen. Tot een bepaald aantal m2 kan de consument prima zelf aan de slag, daarna verwijzen wij ze graag door naar de juiste experts. Onze partners en leveranciers.

Partners

Afhankelijk van de grote van het vergroeningsproject kan het verstandig zijn een erkend bedrijf in te schakelen. Tegelijkertijd vinden er diverse (lokale) initiatieven plaats om de consument te activeren, die net als andere producten de aandacht verdienen . Sharing is caring en dat is wat wij doen. Wil jij onderdeel van ons loket worden en toe treden als leverancier, neem dan contact met ons op.

Kennispartner

Om de krachten te bundelen werkt Het groene loket nauw samen met diverse inspirerende (kennis)partners. Samen ben je sterk en vele handen maken weinig werk. Wil jij deelgenoot zijn en je verbinden aan de missie om meer stedelijk groen te realiseren? Meld je aan.

Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this solution
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?