Spring Talents: het platform voor een impactvolle carrière

Summary
Duurzame talenten verbinden met impactvolle bedrijven.
Spring Talents: het platform voor een impactvolle carrière
solution

Nieuwe uitdagingen vragen om nieuw talent! Daarom is er Spring Talents: een platform voor studenten en young professionals die een impactvolle carrière ambiëren. Plaats kosteloos je vacatures op ons platform en ontdek wat Spring Talents voor jou kan betekenen. 

Toegang tot het grootste netwerk van Nederland

Spring bundelt de jarenlange ervaring en netwerken van Het Groene Brein, MVO Nederland, Studenten voor Morgen, Nederland Circulair en SustainableMotion. Samen bieden wij toegang tot het grootste netwerk van studenten en starters die inhoudelijk met duurzaamheid en circulaire economie bezig zijn én graag bij jouw bedrijf aan de slag willen! 

Events

Naast vacatures promoten we ook evenementen. Organiseer je binnenkort een evenement voor studenten en young professionals? Wees verzekerd van een groot bereik door deze te promoten via de evenementen kalender van Spring. Je komt met ons in contact door een opmerking achter te laten of jouw item hier op de Futureproof.community te matchen!

Plaats je vacature eenvoudig via de website

Je plaatst je vacature(s) eenvoudig en kosteloos via de volgende twee stappen:

1. Bedrijf aanmelden

Om direct kosteloos vacatures te kunnen plaatsen dien je eerst een account aan te maken. Een account gaat automatisch samen met een bedrijfsprofiel. 

2. vacatures toevoegen

Je plaatst je vacatures gemakkelijk online via je account. Indien je geen vacatures plaatst, blijft je bedrijfsprofiel zichtbaar bij bedrijven.

Kom in contact met ons

Wil je vacatures plaatsen, een evenement maken of meer weten over hoe jij duurzame studenten en starters kan bereiken? Match jouw item op de Futureproof.community hieronder óf plaats een opmerking. We zien de reacties graag tegemoet!

https://www.circulairondernemen.nl/uploads/297392195c20d82d6e85b23b2da4988c_large.png
Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this solution
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?