Studio Perspective zoekt bedrijven die plastic bedrijfsafval een tweede leven willen geven als lamp.

Summary
Maak van plastic bedrijfsafval een duurzame lamp
Studio Perspective zoekt bedrijven die plastic bedrijfsafval een tweede leven willen geven als lamp.
solution

Duurzame lampen gemaakt van gerecycled plastic 

Handgemaakte lampen van bedrijfsafval 

Studio Perspective verkoopt duurzaam Dutch design waaronder handgemaakte lampen die gemaakt worden van gerecycled plastic.  Elke aankoop heeft impact!

Duurzaam Dutch design van Studio Perspective

Studio Perspective verkoopt duurzaam Dutch design aan consumenten en bedrijven. Alle interieurproducten worden op duurzame wijze geproduceerd. Het product wordt gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of het het design bestaat uit duurzame (rest)materialen. Elke aankoop heeft impact! 

Duurzame lampen voor een circulaire kantoorinrichting 

Steeds meer bedrijven zien waarde in afval of restmaterialen en willen het kantoor liever circulair inrichten. Vanaf nu is het mogelijk om van plastic afval uit het eigen bedrijf een designproduct te laten maken in de vorm van een lamp. Een handgemaakt designproduct waarbij de klant plastic een tweede leven geeft én werk creëert voor mensen met een verminderd arbeidsvermogen. Daarnaast kunnen bedrijven zelf kiezen uit verschillende kleuren zodat de makers het snoer naar wens kunnen samenstellen. Zo ontvang je een lamp die zowel een lach op je gezicht tovert en tegelijkertijd aanzet tot denken.

 

Geef een duurzaam relatiegeschenk met een handgemaakte lamp van plastic

Met de handgemaakte lamp van gerecycled plastic geef je klanten een duurzaam relatiegeschenk. Het is mogelijk om hiervoor eigen afval te gebruiken. Daarnaast gebruiken de makers afval wat zij opgevist hebben uit de Amsterdamse grachten. De lampen worden met de hand gemaakt door mensen van een stichting. De makers kunnen het snoer in verschillende kleuren leveren en zo naar de wens van de klant samenstellen.

Wil jouw bedrijf afval een tweede leven geven?

Studio Perspective wil met de productie van deze lamp bedrijven ontzorgen. Het plastic wordt bij het bedrijf opgepikt en aldaar kan er besproken worden wat de verdere wensen zijn. De lampen worden vervolgens bij het bedrijf afgeleverd.

https://www.circulairondernemen.nl/uploads/9a725eb7413d8c4d9ac60f8067f471d6_large.jpeg https://www.circulairondernemen.nl/uploads/efe4b16a6ca13e96af18ac56f06847d6_large.jpeg https://www.circulairondernemen.nl/uploads/57779042d9ff23f6fcc51ec3995635e1_large.jpeg
Related SDGs what are SDGs
Read more
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?