Verminder je footprint met Beautiful Cups

Verminder je footprint met Beautiful Cups
solution

Beautiful Cups wil bedrijven en organisaties helpen hun duurzaamheidsbeleid te versterken. Met de recyclebare cups die je meerdere keren kan vullen helpen we je footprint te verminderen. 18 januari staan we daarom op Facility for the Future. Bezoek onze stand!

De bekers van Beautiful Cups helpen jou je CO2-footprint te verminderen. Doordat je de bekers minimaal 2 keer kan gebruiken verminderen we het gebruik van kartonnen bekers met 50%. Daarnaast zetten wij met onze samenwerkingspartner ons in voor het behoud van het regenwoud op Sumatra. 

Kartonnen bekers versus mokken

Je zou misschien denken dat kartonnen bekers minder milieuvriendelijk zijn dan mokken die je afwast. Maar onderzoek van TNO wijst uit dat kartonnen bekers de beste optie zijn. Onze bekers zijn bovendien meerdere malen te gebruiken. De Beautiful Cups zijn uiteraard gemaakt van karton uit FSC gecontroleerde bossen. 

Voor bedrijven

Beautiful Cups zijn de duurzaamste optie die jou helpen je CO2-footprint te verlagen. En dat kan ook in jouw look & feel: de corporate cup. Bovendien kan je je impact vergroten door bijdragen aan ons Beautiful Doel om de bossen en daarmee de oran oetang in Sumatra te beschermen. 

Facility for the Future

Beautiful Cups vind je van 18-20 januari op de vakbeurs Facility for the Future. Kom langs en ontdek onze cups!

Related SDGs what are SDGs
Read more
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?