Verpakken met hergebruikte dozen van De Dozenhal

Summary
Een duurzame oplossing kan soms heel eenvoudig zijn. Wil je je producten op milieuvriendelijke wijze verpakken? Dozen hergebruiken is dan dé oplossing: kwaliteitsbehoud én milieuwinst.
Verpakken met hergebruikte dozen van De Dozenhal
solution

De vraag om milieuvriendelijk verpakken neemt toe. Zo zijn gratis plastic tasjes in winkels inmiddels verleden tijd. Een goed initiatief voor consumenten, vindt de Dozenhal. En ook voor bedrijven zijn er duurzame verpakkingsopties beschikbaar. Wij verkopen sinds 1978 gebruikte dozen: een duurzame manier om kwalitatieve verpakkingen te hergebruiken.

Waarom gebruikte dozen?

Hergebruik van bestaande producten is beter voor het milieu dan de productie van nieuwe artikelen. De cijfers? Elke ton golfkarton die opnieuw gebruikt wordt, bespaart meer dan 2.026 kilometer aan brandstof (voor vrachtwagens), meer dan drie kubieke meter stortcapaciteit, 266 kilo luchtverontreiniging en 20.000 liter water. Door dozen te hergebruiken in plaats van direct weg te gooien, kunnen we het milieu dus enorm ontlasten.

De kwaliteit van gebruikte dozen

De Dozenhal koopt dozen op. Uiteraard selecteren wij deze dozen uitvoerig op kwaliteit. Bij bedrukte dozen kan het voorkomen dat er een bedrukking op de doos staat, of er bijvoorbeeld taperesten op de doos zitten. Gebruikte dozen zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten, zoals een enkele golf (geschikt voor lichtere materialen) en een dubbele golf (geschikt voor zwaardere materialen). Dit is helemaal afhankelijk van wat u gaat verpakken.

Milieuvriendelijk én voordeliger

Deze herbruikbare dozen noemen wij 'groene dozen'. Dit zijn zowel gebruikte dozen, als dozen uit restpartijen of overproductie. Het is een doos die nog in een goede staat verkeert en daarom prima te hergebruiken is. Kortom, een duurzame oplossing voor het behoud van ons milieu. Daarnaast is een groene doos ook goedkoper dan een nieuwe doos. Een win-win situatie dus!

Contact

Ben je geïnteresseerd in gebruikte dozen? Neem dan contact op met de Dozenhal in Ermelo via info@dozenhal.nl, of 0341- 562 688. Wij helpen je graag verder! 

Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this solution
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?