Zet SAMEEN studenten in op duurzaamheidsprojecten

Summary
We zetten studenten met de gevraagde expertises op duurzaamheidsvraagstukken van bedrijven. We zoeken studenten en begeleiden ze tijdens de projecten zodat er een goed eindresultaat wordt afgeleverd.
Zet SAMEEN studenten in op duurzaamheidsprojecten
solution

SAMEEN is een Coƶperatieve vereniging van, voor en door studenten, gericht op de transitie naar een duurzame maatschappij. Wij zijn een enthousiaste en flexibele vereniging waarbij studenten worden ingezet om duurzaamheidsvraagstukken te beantwoorden voor bedrijven of instellingen.

Ontwikkelen op duurzaamheid

Gedurende hun studie kunnen studenten onder begeleiding van SAMEEN, zichzelf verder ontwikkelen, een professioneel netwerk opbouwen en een vergoeding krijgen voor hun werkzaamheden. De organisaties waar SAMEEN mee samenwerkt, krijgen op hun beurt ondersteuning in het realiseren van hun duurzame ambities en vraagstukken. Op deze manier willen we een steentje bijdragen aan het verduurzamen van de metropoolregio Amsterdam en een grotere betrokkenheid creƫren onder studenten.

Zet SAMEEN studenten in:

De SAMEEN studenten kunnen worden ingezet op sociale, juridische, organisatorische en technische vraagstukken zolang deze betrekking hebben op duurzaamheid. SAMEEN heeft in het verleden onder andere gemeenten ondersteunt met verscheidene projecten, technisch onderzoek verricht en zich bezig gehouden met projecten op het gebied van bewustwording en energiebesparing.

Read more
There are no matches yet. Match to this solution

Do you want to comment on this solution?