www.greenjobs.nl, dé vacaturebank voor duurzame vacatures!

Summary
Iedereen aan een duurzame baan! Check www.greenjobs.nl, dé impactvolle vacaturebank van Nederland!
www.greenjobs.nl, dé vacaturebank voor duurzame vacatures!
best practice

De transitie naar de nieuwe en duurzame economie kan wat ons betreft niet snel genoeg gaan.
Iedereen die wil bijdragen, kan daarom van onze vacaturebank Greenjobs, Certified B Corp gebruik maken. Als duurzame organisatie of als werkzoekende! Van circulaire scale-ups tot gevestigde groene energieleveranciers en fairtrade producenten.

Het is de missie van Greenjobs om het Nederlandse bedrijfsleven volledig te verduurzamen en alle banen duurzaam te maken! Greenjobs, een Certified B Corp, is onderdeel van The Sustainable Recruiter en samen zetten we ons met volle overtuiging in voor een toekomst waarin elke Nederlander werkt in een duurzame baan. 
Dit is wat we doen:

Duurzaamheid de norm maken
Werkzoekenden helpen bij een carrière met echte impact in plaats van een baan die de rekeningen betaalt. Het kiezen voor een duurzame baan is voor veel Nederlanders nog helemaal niet aan de orde. Daar willen wij verandering in brengen om zo duurzaamheid de norm te maken, in plaats van de uitzondering. Ook in werk.

Verbeteren van de zichtbaarheid
Organisaties met een duurzame mindset meer zichtbaarheid geven en helpen groeien. Vacatureplaatsingen op Greenjobs zijn gratis danwel erg goedkoop omdat wij vinden dat duurzame organisaties hun geld goed kunnen gebruiken voor het bereiken van hun missie! We verstrekken handmatig toegang tot onze vacaturebank en enkel aan bedrijven met een duidelijke en meetbare duurzame of maatschappelijk verantwoorde mission statement. We dragen hiermee aan aan de verduurzaming van het hele Nederlandse bedrijfsleven;

Meer duurzame banen
Door een steeds groter en rijker aanbod aan duurzame functies op onze website en tegelijkertijd steeds meer maatschappelijk bewuste werkzoekenden te bereiken, verspreiden we het idee dat verduurzaming 'm niet alleen zit in het eten van minder vlees of een kortere douchebeurt. Ook met je baankeuze kun je enorme impact maken! Met www.greenjobs.nl willen we aan zowel organisaties als werkzoekend Nederland duidelijk maken dat verandering kan en moet plaatsvinden. Zo creëeren we gezamelijk meer duurzame banen en dragen we bij aan een houdbare toekomst.

Practice wat you preach
Onze diensten zijn natuurlijk online, maar ons kleine team is ook in het 'echte' leven veel met duurzaamheid bezig! Zo zijn bijna al onze meubels van de kringloopwinkel of van langs de weg, is de lunch vegeterisch/veganistisch, gebruiken we gerecyled papier en scheiden we ons afval - iets dat helaas nog niet gebeurde voordat wij het pand betraden. Daarnaast houden we kantooromgeving schoon door afval te rapen. Samen werken we aan de verduurzaming van onze dierbare planeet.

naar greenjobs.nl
Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this practice
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this best practice?