Identificeer en volg jouw producten en grondstoffen met Cirmar

Summary
Circulaire producten identificeren, en de virtuele grondstoffenvoorraad van jouw bedrijf in kaart brengen
Identificeer en volg jouw producten en grondstoffen met Cirmar
solution

De nieuwe economie heeft ook nieuwe manieren nodig om die te realiseren. Het identificeren van de componenten en grondstoffen in jouw producten én het inzichtelijk maken van de locatie en status van jouw grondstoffen in de keten, kan daarbij helpen. Dit kan met C_passport en C_bank. Zo wordt circulair ondernemen een stuk makkelijker!

Cirmar

Cirmar ontwikkelt IT-applicaties voor de circulaire economie. Dit doen we door een combinatie van specialistische kennis over circulaire transities en IT-oplossingen voor proces- en rendementsverbeteringen.

C passport & C bank

 C_passport en C_bank zijn twee van deze oplossingen. De applicaties zijn onderling verbonden, waarbij C_passport circulaire producten, componenten en grondstoffen identificeert en C_bank deze producten volgt tijdens het gebruik, retour en recycling. De applicaties bieden je grip op jouw grondstoffen, inzicht in de virtuele grondstoffenvoorraad en efficiënte omgang ermee. Dit vormt de basis voor nieuwe business modellen gebaseerd op circulaire producten en systemen. Cirmar ontwikkelt niet alleen applicaties, maar begeleidt bovendien de implementatie tot in detail, om zo tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen.

Kom in contact

Benieuwd naar wat C_passport en C_bank voor de circulaire transitie van jouw bedrijf kunnen betekenen? Match jouw uitdaging of plaats een opmerking op dit item. Je kunt ook een demo aanvragen via onze site. We zien de reacties graag tegemoet.

https://www.circulairondernemen.nl/uploads/5fc84b97f32b244608163f0f6027440c_small.jpg CIRMAR_LEAFLET.pdf
Related SDGs what are SDGs
Read more