CoolTech International zoekt partners die geïnteresseerd zijn in het verduurzamen van metaal.

Summary
Samenwerking om slijtonderdelen diep cryogeen (DCT) te behandelen om hiermee een besparing te realiseren.
CoolTech International zoekt partners die geïnteresseerd zijn in het verduurzamen van metaal.
solution

Diep Cryogeen behandelen, ofwel Deep Cryogen Treatment (DCT), het bevriezen van metalen, draagt bij aan verduurzaming, door verlenging van levensduur van behandelde metalen. Langere levensduur is kostenbesparing maar ook besparing grondstoffen (metaal). DCT is een eenmalige extra bewerking. 

In Nederland pioniert CoolTech International vanaf 2018 met dit verlengstuk van het hardingsproces, in samenwerking met partnerbedrijven in Oostenrijk en Spanje. Deze bedrijven hebben de laatste 10-15 jaar DCT geïntroduceerd bij diverse bedrijven in Europa. 

CoolTech International wil graag bijdragen aan de circulaire economie door de mogelijkheid die deze techniek biedt. Door materiaalbesparing te realiseren leveren we een bijdrage aan een lagere milieubelasting.  En hierbij verliezen we het financiële, economische voordeel (minder inkoop) niet uit het oog.

De samenwerking bestaat uit het opzetten van testen, delen van resultaten met als doel voor een ieder een win- win situatie te creëren waarbij hierboven omschreven voordelen worden verkregen.

Read more
There are no matches yet. Match to this solution

Do you want to comment on this solution?