Speedgate As A Service

Summary
minimaliseren van de impact van een voertuig-toegang (tot terrein of gebouw) op de omgeving en het milieu
Speedgate As A Service
solution

Duurzame gebouwen worden de norm. Kosten van gebruik worden belangrijker dan de kosten van aanschaf. Bezit is geen voorwaarde meer voor beschikbaarheid en gemak, maar dadelijk wellicht een last bij toenemende eisen rond recycling van grondstoffen... Kortom: tijd voor andere oplossingen, zoals Speedgate As A Service

  

Bij Speedgate As a Service  koopt men dus geen Speedgate meer, maar krijgt hem in “bruikleen” voor een overeengekomen periode. HTC garandeert u gedurende die periode prestaties, waaronder beschikbaarheid en veiligheid.

U betaalt alleen een vergoeding op basis van gebruik en halen wij de beloofde prestatie niet, dan krijgt u uw geld terug.  Verder zorgt HTC volledig voor service, onderhoud, herinzet en recycling. Op deze manier zijn al diverse projecten gerealiseerd waaronder op Schiphol. 

HTC ontwikkelt voor de Speedgate As A Service propositie een volledig Sustainable Speedgate. Deze heeft een lange levensduur,  is modulair van opzet waardoor essentiele delen recyclebaar en herinzetbaar zijn. Inzet van de Sustainable Speedgate maakt de Speedgate as a Service propositie mogelijk tegen zeer aantrekkelijke kosten over de gebruiksperiode.

leaflet over de Speedgate As A Service propositie leaflet over de Sustainable Speedgate
Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this solution
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?