Trusty Truffle zoekt food reststromen voor duurzame, verantwoorde chocolade truffel

Summary
Reststromen omtoveren tot culinaire producten
MATCHED
This challenge has been matched
Trusty Truffle zoekt food reststromen voor duurzame, verantwoorde chocolade truffel
MATCHED
challenge

Trusty Truffle is een student company bestaande uit 7 studenten Food, Commerce & Technolgy Delft en Amsterdam. Wij ontwikkelen duurzame en verantwoorde chocolade truffels. 

Van reststroom naar duurzame chocolade truffel

Trusty Truffle is een student company bestaande uit 7 studenten Food, Commerce & Technolgy Delft en Amsterdam. Wij ontwikkelen duurzame en verantwoorde chocolade truffels. Momenteel is er 1 variant met 30 % minder vet.  Dit assortiment zal uitgebreid worden met een vegan chocolade truffel. Daarnaast zouden wij graag aan de slag gaan met het ontwikkelen van nieuwe smaken door gebruik te maken van reststromen.  Wij komen daarom graag in contact komen met aanbieders van food reststromen.

Soorten reststromen

Verschillende soorten reststromen zijn interessant om mee te experimenteren. Denk bijvoorbeeld aan restromen van fruit, noten en kruiden. Deze kunnen vanuit fabrieken, restaurants en markten komen.

Welke reststroom bied jij?

Reststroom beschikbaar of ideeën? Neem contact op met Lotte: lotteadrighem@hotmailmail.com, telefoonnummer 0654265216.

https://www.circulairondernemen.nl/uploads/6b61082728c7b01e55f5bfee7d987747_large.jpg https://www.circulairondernemen.nl/uploads/2aaad8104be90ff94ff785cf651754d0_large.jpg
Related SDGs what are SDGs
Read more
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this challenge?