Gezocht: stageplekken voor studenten die impact willen maken

Summary
Studenten tijdens hun stage in aanraking brengen met de SDGs
Gezocht: stageplekken voor studenten die impact willen maken
solution

Ben jij op zoek naar jonge talenten? Dan zoeken wij jou! Bij SDGs On Stage verzamelen we alle stageplekken die een link hebben met de SDGs. Studenten zijn de makers, managers en beslissers van morgen. Hun stage is het perfecte moment om de SDGs te leren kennen. Zo ervaren ze hoe bedrijven en instellingen aan de SDGs werken en hoe ze zelf impact kunnen maken.

Nieuw talent bereiken

Als toekomstgericht bedrijf ben je continu op zoek naar de duurzame professionals van morgen. Door jouw stages op SDGs On Stage aan te bieden draag je niet alleen bij aan het integreren van de SDGs in het onderwijs, maar profileer je je ook als aantrekkelijke werkgever bij de doelgroep die straks de arbeidsmarkt op gaat.

Ondersteund door hogescholen

Wat SDGs On Stage uniek maakt is de samenwerking met hogescholen. Hun missie: de duurzame ontwikkelingsdoelen integreren in de loopbaan van elke student. SDGs On Stage is onderdeel van die missie. Het is ontwikkeld door DuurzaamBedrijfsleven, het platform voor succesvol duurzaam ondernemen. Door studenten, onderwijs en bedrijfsleven te verbinden, kunnen we samen de SDGs behalen in 2030.

Hoe doe je mee?

Deelnemen is eenvoudig en een stageplek aanbieden kost niets. Je hoeft alleen een bedrijfsprofiel aan te maken en je stagevacatures te plaatsen.

Meer weten?

Neem contact op met Emma Rotman via emma@sdgsonstage.nl of neem een kijkje op de website van SDGs On Stage.

Naar sdgsonstage.nl
Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this solution
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?