Je geeft je klant toch geen afval?

Summary
Versterk de missie en je verhaal met de reststroom van jou onderneming.
Je geeft je klant toch geen afval?
solution

Als je je eigen afval aan je relatie durft te geven sta je 100% achter je pruduct. Versterk je missie en verhaal door jou afval te laten vertellen wie, wat en waar je voor staat.

Je wil missie met iedereen delen. Mensen laten beseffen dat afval niet bestaat. Maar hoe ben je nog orgineel in de duurzame wereld?..

Ik ben Bart Lebesque, metaal kunstenaar en ondernemer.

Ik geloof niet in afval, maar juist in de kracht er van. Metaal is erg vervuilend om te maken, en te recyclen. Toch werk ik het liefst met staal. Staal dat al een verleden heeft en een verhaal om te vertellen. Ik laat zien dat ik niet geloof in afval en geef het een symbolische waarden voor een bedrijf of organisatie. Een relatiegeschenk of compleet kunstwerk dat is gemaakt met het metaal afval van jou organisatie of bedrijf.

Als je dit durft te geven aan je relatie dan geef je niet alleen een sterk signaal af. Je geeft letterlijk een stuk van je organisatie of bedrijf af aan je relatie. Een relatie die jou nooit meer vergeet, en het geschenk aan anderen wil laten zien.

Van kleine sleutelhanger tot een compleet kunstwerk voor de hoofdingang van jou organisatie. Voor je relatie of personeel, jubilaris of belangrijke gebeurtenis.

Ik duik de ijzer container in bij jou op locatie, ik oogst wat ik kan gebruiken. Dan ga ik in mijn Studio doen waar ik goed in ben en kom het weer terug brengen in een vorm die gezien wil worden.

Het is ook mogelijk om het maak proces vast te leggen van A tot Z met foto en video. Dit kan van groot belang zijn voor de uitdraging van alle sociale media kanalen en je duurzame missie/verhaal kracht bij te zetten.

https://www.circulairondernemen.nl/uploads/6e13b49bfdbdd63fa11b1626debae70b_large.jpg
Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this solution
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?