Support Your Locals steunt samen met jouw lokale voedselproducenten en zet korte ketens op

Summary
Sluit met Support Your Locals de lokale producenten in de armen en bouw samen korte ketens op.
Support Your Locals steunt samen met jouw lokale voedselproducenten en zet korte ketens op
solution

De horeca ligt op zijn gat.  Lokale producenten zijn veelal voor een groot deel van hun afzet afhankelijk van de horeca. Support Your Locals roept Nederland op om de lokale producenten in de armen te sluiten en samen korte ketens op te bouwen. De eerste initiatieven onder de vlag van #supportyourlocalsNL zijn al ontstaan in Amsterdam en Utrecht.

#supportyourlocalsNL pakket Amsterdam bezorgt tot aan de deur

In de regio Amsterdam hebben Mama bakkerij, melkboer MOMA, Instock, Brandt & Levie worstmakers enLindenhoff zich verenigd. Samen bieden zij per direct een box vol basisingrediënten aan die na bestellingdirect thuis worden bezorgd. Mede-initiatiefnemer Samuel Levie:“Voedselproducenten zitten in zwaar weeren met #supportyourlocals willen wij hen zoveel mogelijk steunen. Daarom maken wij pakketten waar iedereen blij van wordt! Ze zitten vol met: groenten, fruit, zuivel, brood en vlees. En wie nu bestelt, krijgt er zelfs een wc-rol bij”. Alle boxen zijn met veel aandacht voor hygiëne ingepakt. 

Kijk op www.supportlocals.nl voor meer informatie over het plaatsen van je bestelling!

Korte ketens in heel Nederland

Niet alleen in de regio Amsterdam maar in heel Nederland worden lokale voedselproducenten zwaar geraaktdoor de coronacrisis. Support Your Locals roept dan ook iedereen op omsoortgelijke korte ketens om te zettenen zo lokale voedselondernemers te steunen in deze moeilijke tijden. Zo kunnen de producenten blijven doen waar ze goed in zijn én voorkomen we dat er onnodig voedsel wordt verspild. Bovendien kan de consument zo blijven genieten van de beste producten. Help elkaar vooruit en doe mee! Hoe kan jij helpen?Koop een lokale voedselbox bij jou in de buurt of als die er nog niet is, neem zelf initiatief. Kijk onder de#supportyourlocals welke initiatieven er al zijn of vraag eens na bij jouw buurtrestaurant, boer, winkel ofvoedselproducent. Woon je in Amsterdam? Bestel dan het #supportyourlocalsNL Amsterdam pakket. Ben je zelf een initiatief aan het starten maak deze dan kenbaar met de #supportyourlocalsNL.

https://www.circulairondernemen.nl/uploads/337308a0fbaf4d8386420b786bf9d01d_large.png

Deze landelijke campagne is een initiatief van Support Your Locals Amsterdam en Food Cabinet en wordt gedragen en gesteund door een groeiend netwerk van voedselproducenten in Nederland en supporters die helpen zo veel mogelijk zoveel mogelijk mensen te bereiken met deze boodschap.

Support Your Locals
Related SDGs what are SDGs
Read more
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this solution?