Crossing Borders Development zoekt duurzame en groene technieken in de woningbouw

uitdaging

Wij willen leveranciers uitdagen om samen met ons tot mooie toekomstbestendige projecten te komen voor onze woningbouwprojecten. Hierbij zijn wij op zoek naar vooruitstrevende bedrijven, die werken met “proven technology” en technieken, die direct toepasbaar zijn in onze projecten.

Wij zijn een projectontwikkelaar, die vanuit een vooruitstrevende, groene en duurzame visie mooie woningbouwprojecten ontwikkelt en realiseert.

Toekomstvisie

Grondgebonden woningen zijn bij ons minimaal 0-op-de-meter en appartementencomplexen zijn energieneutraal. Wij ontwikkelen bovendien energieleverende, grondgebonden woningen. In onze toekomstvisie heeft iedereen de mogelijkheid om zowel te wonen als auto te rijden, zonder rekening en zonder CO2-uitstoot te veroorzaken.

Nieuwe mogelijkheden

Wij zijn op zoek naar nieuwe mogelijkheden als het gaat om klimaatinstallaties voor appartementencomplexen en grondgebonden woningen. Denk hierbij aan: zonnepanelen, windenergie, zonneboilers, warmtepompen, triple beglazing, allesbranders, circulaire vloeren, modulaire keukens, grijswatersystemen, bewegingssensoren/domotica, mos-sedumdaken en witte dakbedekking.

 

Facebook LinkedIn™
Twitter LinkedIn™ Facebook Google+
Geschreven door Flip van den Heuvel op 28-11-18

Wil jij op deze uitdaging reageren?

Laatste reacties

08 dec
Reactie van Michel

Dag Flip, Heb een aantal mensen op jouw vraag geattendeerd van wie ik denk dat ze je kunnen helpen. Hierbij ook nog een suggestie richting iemand die ik (nog) niet op de community zie : Patrick Schrevers van EcoPlusBouw. Neem eens contact met hem op.
Tav Installaties adviseer ik je het verslag van ons innovatieproject van 2 jaar terug eens te lezen. Hier staan aantal deelnemende partijen in https://www.circulairondernemen.nl/cirkel/keten-innovatieprogrammas/bibliotheek/klimaatinstallaties-gaan-circulair

01 dec
Reactie van Richard

Kijk in ieder geval ook naar biobased materialen, vaak ook nog aanvullende combinaties mee te maken. Ben distributeur van Breathaplasta, alternatief op pleisterwerk. Vochtregulerend en thermisch isolerend.
Kijk ook naar bouwen met kalkhennep, werk zel aan bouwsysteem met blokken.