Maak kans op Circular Power in 24 Hours

bieb

Ready? Set? Match! In de Week van de Circulaire Economie - van 15 tot en met 19 januari - helpt Nederland circulair! jou nog sneller vooruit met je circulaire businessidee. Tijdens deze week maakt elke dag één vraagsteller kans op matchmaking binnen 24 uur.

Circulaire innovators opgelet! Wil jij binnen jouw bedrijf een circulair initiatief van de grond krijgen? Of verder ontwikkelen? Heb je een prangende vraag waar je hulp bij nodig hebt? Maak tijdens de Week van de Circulaire Economie kans op een match op maat in 24 uur.

Jij vraagt, wij draaien

In de #WeekvandeCE zit het Twitterteam van Nederland circulair! voor je klaar. Stel je circulaire vraag in een tweet van max. 280 tekens aan @NLcirculair, met #CircularPower en #WeekvandeCE. De redactie van @NLcirculair verzamelt alle vragen en kiest per dag één vraag uit voor #CircularPower in 24 Hour.

De inzender van de winnende vraag maken we binnen 24 uur bekend en matchen we aan een relevant contact of inspiratiebron. Wil je (daarna) uitgebreider advies? Dan kun je een aanvraag indienen voor Ondersteuning op Maat van Nederland circulair! en ontvang je twaalf uur kosteloos consult van experts.

Spelregels

Meedoen is eenvoudig en kosteloos:

  • Stel je circulaire vraag in een tweet van 280 tekens aan @NLcirculair, met #CircularPower en #WeekvandeCE in de week van 15 tot en met 19 januari.
  • Je vraag bevat een duidelijke link naar Circulaire Economie.
  • Je vraag is concreet en innovatief. Bijvoorbeeld: hoe kunnen we onze verpakking circulair maken? Hoe geven we oude bureaus of werkjassen een tweede leven? Wat te doen met de restroom houtsnippers? Enzovoorts.
  • Je plaatst je vraag als "uitdaging" (en naderhand eventueel een "oplossing") op circulairondernemen.nl in de maand januari 2018. Dit doe je door op de homepage van de community rechts bovenin het scherm te kiezen voor "registreren" en/of "inloggen" en daarna links in het menu te klikken op "maak item", "uitdaging". Belangrijk: lees de redactierichtlijnen aandachtig (en bekijk eventueel voorbeelden) voordat je aan de slag gaat.

​​Extra kans

Let op! Je vergroot de kans op #CircularPower in 24 Hour door je vraag al vóór de Week van de CE als "uitdaging" op de community te plaatsen. In de derde week van januari twitter je vervolgens jouw circulaire vraag naar @NLcirculair, met daarin de link naar jouw artikel en #CircularPower en #WeekvandeCE.

Hulp nodig? Mail naar hallo@circulairondernemen.nl.

Uitgebreider advies

Wordt jouw vraag niet uitgekozen of wil je uitgebreider advies? Dan kun je een aanvraag indienen voor Ondersteuning op Maat van Nederland circulair! en ontvang je twaalf uur kosteloos consult van experts.

Redactierichtlijnen circulairondernemen.nl
Facebook Twitter LinkedIn™
Twitter LinkedIn™ Facebook Google+
Geschreven door Afra de Leeuw op 15-01-18 circulairondernemen.nl

Wil jij op dit bieb-item reageren?

Laatste reacties

Ready? Set? Match! In de Week van de Circulaire Economie 15 - 19 januari helpt Nederland circulair! jou vooruit met je circulaire businessidee via matchmaking binnen 24 uur.

Initiatiefnemer

Relevante Global Goals for Sustainable Development

Bijdragen aan een Futureproof bedrijfsleven door: 17 Partnerships for the goals