Flowchart: Eerste Hulp Bij Circulair Ondernemen

bieb

Circulair ondernemen roept vaak veel vragen op. Wat is het eigenlijk? Zijn er goede voorbeelden? Kan ik circulariteit meten? Wat betekent dit voor mijn businessmodel? Voor deze en vele andere vragen biedt de Flowchart 'Eerste Hulp Bij Circulair Ondernemen' een antwoord. Bekijk de vragen heen en vind partijen, programma's en initiatieven met antwoorden.

Download - Flowchart- Eerste Hulp bij Circulair Ondernemen
Twitter Facebook LinkedIn™
Twitter LinkedIn™ Facebook Google+
Geschreven door Carien van der Have op 04-07-17 circulairondernemen.nl

Wil jij op dit bieb-item reageren?

Laatste reacties

19 jul 2017
Reactie van Marjolein

Leuk overzicht! Wellicht is CIRCO ook nog leuke toevoeging: http://circonl.nl/ Voor ontwerpers is er een eendaagse class over circulaire business modellen en design strategieën. Voor bestaande bedrijven is er een driedaagse track waar je je lineaire keten omtovert tot een circulaire keten (en ook met business modellen en design strategieën aan de slag gaat).

10 jul 2017
Reactie van Carien

Geweldig Bas! Ik voeg je initiatief toe aan de lijst partijen die helpt bij circulaire businessmodellen en circulair productontwerp.

05 jul 2017
Reactie van Bas

Geweldig initiatief! Helder en toegankelijk. Ik merk dat in mijn regio (Community Eindhoven Smart Region] de ontwerp- en maakindustrie behoefte heeft aan een persoonlijke benadering om 'Op Gang' te komen. Hiervoor heb ik een Masterclass ontwikkeld waarmee een bedrijf in 1 dag letterlijk aan de slag kan. Het heet: Let's Go Circular ... binnen 1 dag aan de slag. meer info op www.letsgocircular.nl

Deelnemers

Relevante Global Goals for Sustainable Development

Bijdragen aan een Futureproof bedrijfsleven door: 9 Industry, innovation and infrastructure