Gelderland Circular Challenge

MATCHED
This challenge has been matched
Gelderland Circular Challenge
MATCHED
challenge

In 6 weken tijd onderzoeken 32 high potentials circulaire uitdagingen in Gelderland en komen met oplossingen die de circulaire economie versterken. Ben jij student of net afgestudeerd en ben jij innovatief, creatief en geïnteresseerd in de circulaire economie? Dan zijn wij op zoek naar jou:

Werken van uitdaging naar oplossing

De Circular Challenge Gelderland is een traject van 6 weken waarin jonge high potentials uitdagingen in Gelderland omzetten in circulaire oplossingen.

Teams

Je werkt samen in teams aan 4 oplossingen voor de Gelderse vraagstukken en neemt daarbij de circulaire economie als uitgangspunt.

Deelnemende organisaties

De uitdagingen zijn niet de minste. Sustainable Motion organiseert de Challenge en heeft Stichting Vierdaagse Feesten, Gemeente Nijmegen en de ARN bereid gevonden uitdagingen in te dienen. De laatste heeft zelfs 2 uitdagingen ingediend.

Aan de slag

Na 6 weken brainstormen, sparren en oplossingen uitwerken in circulaire businessmodellen, mogen de teams hun 4 oplossingen presenteren tijdens een feestelijke finale. Het publiek van deze finale? Heel Gelderland mee kan kijken. De finale presentaties bieden de mogelijkheden de oplossingen te bekijken en uit te proberen. De meest succesvolle businessmodellen worden daadwerkelijk geïmplementeerd bij de organisaties, samen met winnende teams.

* de inschrijfperiode is voorbij. Volg de voortgang van de Challenges via www.circulairondernemen.nl en www.gelderlandcircularchallenge.nl

Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this challenge

Do you want to comment on this challenge?