Ruimte zoekt bevlogen, startende circulair ondernemer

Summary
Gezocht: startende circulair ondernemer
MATCHED
This challenge has been matched
Ruimte zoekt bevlogen, startende circulair ondernemer
MATCHED
challenge

Goed nieuws: er komt per 1 februari een bedrijfsruimte vrij in het Upcyclecentrum. Voor het Upcylcecentrum in Almere zoeken we een startende ondernemer met een geweldig plan voor een onderneming dat bijdraagt aan onze lokale circulaire economie.

De afgelopen jaren is Almere uitgegroeid tot één van de koplopers van de circulaire economie in Nederland, en het Upcyclecentrum is daar een belangrijk onderdeel van. Bedrijven en overheden vanuit de hele wereld komen naar Almere om te zien hoe wij de circulaire economie vormgeven.

Het Upcyclecentrum bestaat uit drie onderdelen: recyclingperron, ondernemers en belevingscentrum. Op het recyclingperron zamelen we grondstoffen droog in. De gevestigde ondernemers in het Upcyclecentrum mogen deze gebruiken. De ondernemers laten in hun bedrijfsruimte zien wat zij doen met deze grondstoffen. Afgelopen 3 jaar hebben verschillende ondernemers zoals “Ruik”, ‘’SEEFD’’, “Unravelau” en “Ruig & Geroest” al geprofiteerd van deze kans. En er is weer plaats voor een nieuwe startup om eenzelfde ontwikkeling door te kunnen maken.

Wil jij een vliegende start maken met jouw onderneming? Of ken je zo’n ondernemer?

Stuur dan uiterlijk 30 december jouw businessplan naar ons toe via het inschrijfformulier op onze website: almere.nl/upcyclestartups.

Inschrijven https://www.circulairondernemen.nl/uploads/eef3cfaf42b25c66f3db6ab514b26744_large.png
Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this challenge
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this challenge?