Merosch Kenniscafé Special: Circulaire Economie

18 January 2019, 15:30 - 17:30. Merosch B.V., Bodegraven Zuid-Holland, Free

GOAL & TARGET
Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken. Kom langs in ons circulaire kantoor en doe mee!
Merosch Kenniscafé Special: Circulaire Economie
event

18 January 2019 15:30 - 17:30

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken. Wees van harte welkom!

Rondleiding & presentatie

In het kader van de Week Van De Circulaire Economie organiseren we een speciale Merosch Kenniscafé rondom dit thema. Deze keer is de middag wat uitgebreider dan andere kenniscafés. Wij stellen namelijk onze huisvesting een uur eerder open (15.30 uur) voor alle geïnteresseerden, zodat wij u ook een rondleiding kunnen geven in ons circulair gerenoveerde kantoor (een gymzaal uit 1955). We vertellen u graag welke circulaire toepassingen wij zoal hebben gedaan in het kantoor.

Vervolgens zal om 16.30 uur een presentatie plaatsvinden over de ontwikkelingen van de circulaire economie. Projecten als Merwedekanaalzone en Leidsche Rijn komen aan bod. Daarnaast zijn andere partijen ook welkom om hun kennis over hun projecten te delen. Dit kunt u aangeven op het aanmeldformulier, na zorgvuldige selectie kan het zijn dat wij u vragen om te spreken.

Programma

15.30 – 16.30: Rondleiding(en) door ons kantoor
16.30 – 17.30: De Circulaire Economie

 • Introductie Menno Schokker (adviseur bij Merosch):
  • Het idee achter de circulaire economie voor de bouw;
  • De relatie met andere duurzaam bouwen thema’s;
  • De ontwikkelingen rondom circulair bouwen;
 1. Gangbare tools/denkmodellen en ontwikkelingen wet- en regelgeving;
 2. Wat zie ik gebeuren in de praktijk?
 3. Waar moet aan gewerkt worden om circulair bouwen op te schalen?
 • Uw bijdrage? Geef het aan op het formulier.

U bent van harte welkom

Normaal is Merosch Kenniscafé voor maximaal 5 externe geïnteresseerden. Maar voor deze keer maken we een uitzondering en is iedereen die meer wil weten over de circulaire economie welkom. Wij vinden het wel fijn om te weten hoeveel personen we ongeveer kunnen verwachten, u kunt zich aanmelden via deze link.

Read more
There are no matches yet. Match to this event
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this event?