Innovatiefonds MKB+: risicokapitaal voor innoverende bedrijven

Innovatiefonds MKB+: risicokapitaal voor innoverende bedrijven
bieb

Innovatie is voor Nederland van essentieel belang. Met innovatie blijft onze toppositie in de wereld behouden en kunnen belangrijke sectoren in de maatschappij zich verder ontwikkelen. Het Innovatiefonds MKB+ stelt jou als ondernemer in staat jouw ideeën makkelijker en sneller om te zetten in rendabele nieuwe producten, diensten en processen.

Investering in innovatie

Met het Innovatiefonds MKB+ steunt het ministerie van Economische Zaken snel groeiende bedrijven door (rechtstreeks of via investeringsfondsen) innovatieve plannen te financieren. Ondersteuning vanuit dit innovatiefonds kan helpen om andere financiers over de streep te trekken. 

Drie regelingen

Het bestaat uit onderstaande drie regelingen:

  1.  Innovatiekrediet: leningen voor klinische of technische innovatieprojecten vanaf €150.000,- rechtstreeks aan innovatieve bedrijven. 
  2.  SEED Capital-regeling: voor financiering van beginnende bedrijven in de creatieve sector en hoogwaardige technologie.
  3. Fund-of-Funds: Fund-of-Funds verbetert de toegang tot de risicokapitaalmarkt ook voor snelgroeiende innovatieve ondernemingen. Dit onderdeel is nog in ontwikkeling.
Lees meer
Er zijn nog geen matches. Match met deze bieb
Er zijn nog geen personen gematcht. Match hier personen

Wil jij op dit bieb-item reageren?