A Plastic Ocean - inspiratieavond over circulaire economie

12 september 2017, 20:00 - 23:00. Parktheater, Eindhoven, € 17,00

evenement
A Plastic Ocean - inspiratieavond over circulaire economie

12 september 2017 20:00 - 23:00

Op 12 september organiseert Searious Business een inspirerend event over circulaire economie. Het is een beleving, een confrontatie, maar vooral een andere manier van kijken. Naast de vertoning vd film A Plastic Ocean passeren vooraanstaande vernieuwers, ondernemers en ontwerpers de revue. We hebben een beperkt aantal sponsorplekken voor snelle beslissers!

Searious Business organiseert op 12 september A Plastic Ocean, in de grote zaal van het parktheater te Eindhoven. Dit evenement draait om het verduurzamen van onze wereld. Het is een beleving, een confrontatie, maar vooral een andere manier van kijken naar het grootste gedeelte van onze aarde. Naast de vertoning van de gelijknamige film (A Plastic Ocean) passeren vooraanstaande vernieuwers, ondernemers en ontwerpers de revue. En alles onder de bezielende leiding van cabaretier Leon van der Zanden en Ocean Ambassador Willemijn Peeters.
 

Sponsoren gezocht

Wij zoeken nog sponsoren! Boost je groene imago, zet concrete stappen richting een betere productie en distributie en betrek je personeel en partners. Zo wordt de avond voor je gehele bedrijf aantrekkelijk. Extra informatie hierover is uiteraard beschikbaar, via events@seariousbusiness.com.

Facebook LinkedIn™ Twitter
Twitter LinkedIn™ Facebook Google+
Geschreven door Willemijn Peeters op 21-07-17

Wil jij op dit event reageren?

Laatste reacties

Een beleving, een confrontatie, maar vooral een andere manier van kijken. Vooraanstaande vernieuwers, ondernemers en ontwerpers passeren de revue. Daarbij de bijzondere vertoning van A Plastic Ocean.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Relevante Global Goals for Sustainable Development

Bijdragen aan een Futureproof bedrijfsleven door: 14 Life below water