Green Deal Netwerkbijeenkomst | Samen werken aan een duurzame samenleving

30 mei 2017, 12:45 - 17:30. Amersfoort, Gratis

evenement
Green Deal Netwerkbijeenkomst | Samen werken aan een duurzame samenleving

30 mei 2017 12:45 - 17:30

Bent u er ook bij tijdens de Green Deal Netwerkbijeenkomst op 30 mei? In de Amersfoortse Mariënhof worden Green Deal partijen bij elkaar gebracht. Samen vieren we wat de afgelopen jaren is bereikt. U kunt netwerken, maar we willen elkaar ook inspireren en informeren. Daarnaast wordt de jaarlijkse Green Deal Award uitgereikt.

Inspireren en geïnspireerd raken. Verbindingen leggen en kennismaken. Het kan allemaal tijdens de Green Deal Netwerkbijeenkomst. De middag staat in het teken van verbinden. Daarnaast geeft futurist en trendwatcher Stefaan Vandist u een kijk in de toekomst en de Green Deal Award winnaars van 2016 (Green Deals Zero Emissie Stadslogistiek en Gelijkspanning Haarlemmermeer) krijgen een opvolger.

Deelsessies

Maar we willen ook de diepte ingaan. In deelsessies zult u merken dat veel de Green Deals verbindt. Niet alleen de ambities voor een groene toekomst, ook het wegnemen van hobbels die u onvermijdelijk tegenkomt in innovatieve processen. En zoals dat in Green Deals in de praktijk wordt gebracht: samen willen we tot oplossingen komen. In vijf inspirerende deelsessies bieden we u de gelegenheid om met andere Green Deal partijen ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren.

Programma

Het programma begint om 12.45 uur met een lunch, gevolgd door parallelle subsessies (13.30 - 15.00 uur) rondom thema's als de Sustainable Development Goals, de kracht en uitdaging van samenwerking en gedragsverandering. Na een netwerkpauze gaan we 's middags verder met een plenaire bijeenkomst (15.30 - 17.00 uur) waarbij diverse keynote sprekers aan het woord komen, en de pitches plaatsvinden van de genomineerden voor de Green Deal Awards. Om 17.00 uur begint de netwerkborrel. Bekijk voor meer informatie het programma!

Uitnodiging Green Deal netwerkbijeenkomst 2017
Twitter Twitter
Twitter LinkedIn™ Facebook Google+
Geschreven door Corine Verkleij op 04-05-17 www.greendeals.nl/?post_type=agenda&p=10932

Wil jij op dit event reageren?

Laatste reacties