Internationale kansen voor circulaire bouw en GWW

29 mei 2018, 13:00 - 17:00. Utrecht

GOAL & TARGET
Rijkswaterstaat wil samen met partners werken aan een sterke internationale positie van onze circulaire bouw- en GWW-sector.
Internationale kansen voor circulaire bouw en GWW
evenement

29 mei 2018 13:00 - 17:00

Rijkswaterstaat wil samen met partners internationale condities creëren om de transitie naar een circulaire bouw en GWW te versnellen. Op 29 mei organiseren we samen met Holland Circular Hotspot een internationale circulaire economie netwerkbijeenkomst in Utrecht om aan de slag te gaan met onze ambities!

Rijkswaterstaat wil samenwerken aan een sterke internationale positie van onze circulaire bouw- en GWW-sector. Graag nodigen we lezers en leden van dit platform uit, mede namens Holland Circular Hotspot, voor de eerste internationale CE-netwerkbijeenkomst die we op 29 mei van 13:00 - 17:00 uur organiseren op Westraven in Utrecht.

Kansen

Tijdens de bijeenkomst willen we met elkaar onze ambities en behoeften in internationaal circulair ondernemen delen. Iedere deelnemer krijgt het podium om (internationale) ervaringen te presenteren en vragen te stellen. Ook delen we de CE-kansen die we in het buitenland zien en instrumenten voor internationaal ondernemen. Zo brengen we de benodigdheden in kaart, maken we kansen concreet en gaan we met onze ambities aan de slag!

Programma

13:00   Inloop

13:15   Welkomstwoord door RWS en Hello Game

13:45   Het kader: samen werken aan een sterke internationale positie van onze circulaire bouw en GWW door RWS

14:00   Presentatie ronde 1: internationale kansen voor de circulaire bouw en GWW uit internationale activiteiten in de EU, Frankrijk en China door HCH, RVO en RWS 

14:45   Pauze en pitches

15:00   Presentatie ronde 2: internationale kansen voor de circulaire bouw en GWW uit internationale activiteiten in Zuid Afrika, Singapore en Luxemburg door HCH, RVO en RWS

15:45   Condities voor succes en vooruitblik: aankomende internationale CE-kansen voor de bouw en GWW - Holland Circular Economy Week & Matchmaking, Innovation Expo 2018

16:00   Afronding en concrete acties

16:30   Netwerkborrel en pitches

17:00   Einde

Locatie

We ontvangen je graag in het LEF future center. We sluiten rond 17.00 uur af met een borrel.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de bijeenkomst en pitch door te mailen naar circulair@rws.nl. We vernemen graag uiterlijk op 22 mei of we op jou/jullie komst mogen rekenen. Graag tot 29 mei!

Lees meer
Gerelateerde SDG's wat zijn SDG's
Er zijn nog geen uitdagingen gematcht. Match hier uitdagingen
Er zijn nog geen personen gematcht. Match hier personen

Wil jij op dit event reageren?