Matchmaking event Holland Circular Economy Week: ontmoet internationale CE geïnteresseerden

14 juni 2018, 09:00 - 17:30. Utrecht, Gratis

GOAL & TARGET
Registreer je kosteloos voor het matchmaking event tijdens de Holland Circular Economy Week 2018 en ontmoet delegaties uit tien internationale regio's.
Matchmaking event Holland Circular Economy Week: ontmoet internationale CE geïnteresseerden
evenement

14 juni 2018 09:00 - 17:30

Ben je een ondernemer met internationale ambities? Kom dan naar het matchmaking event op 14 juni in Utrecht. Tien interntionale delegaties met in totaal zo'n 150 bedrijven, overheden en kennisinstellingen met een speciale interesse in samenwerking binnen de circulaire economie zullen aanwezig zijn.

Het matchmaking event is onderdeel van de Holland Circular Economy Week die plaatsvindt van 11 t/m 14 juni 2018. Met dit evenement laat Nederland zien een serieuze partner en voorloper te zijn in de weg naar een volledig circulaire economie.

De nadruk ligt op het neerzetten van Nederland als showcase van CE-innovaties en -oplossingen en het aanjagen van internationale samenwerking op het gebied van beleid, kennis en business. Met het matchmaking event geven we gelegenheid aan Nederlandse ondernemers (maar ook overheden en kennisinstellingen) om internationale kansen op samenwerking te verkennen.

Informatie

Van 11 - 14 juni vindt de Holland Circular Economy Conference plaats. Dit is bedoeld voor zowel de internationale delegatie als Nederlandse deelnemers. Meer informatie hierover vind je op de website.

Lees meer
Gerelateerde SDG's wat zijn SDG's