Seminar: nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunststoffen en de circulaire economie

09 mei 2018, 13:00 - 16:00. TU Delft, € 181,50

GOAL & TARGET
In dit seminar word je bijgepraat over de laatste ontwikkelen op het gebied van kunststoffen in de circulaire economie. Meld je aan!
Seminar: nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunststoffen en de circulaire economie
evenement

09 mei 2018 13:00 - 16:00

In dit seminar word je bijgepraat over de laatste ontwikkelen op het gebied van kunststoffen in de circulaire economie.

De ontwikkelingen op het gebied van het sluiten van kunststof materiaal kringlopen gaan voort. Plastics recycling, gebruik van regranulaat in steeds meer producten en ontwerpen om kunststoffen beter te recyclen zijn enkele ontwikkelingen van de afgelopen tijd. De overheid is ook bezig om het sluiten van deze kringlopen. In dit seminar word je bijgepraat over de laatste ontwikkelen op het gebied van kunststoffen in de circulaire economie.

Programma

13.00 - 13.30 uur Inloop met koffie en thee

13.30 – 13.40 uur Introductie in de circulaire economie en kunststoffen, Jan-Henk Welink (TU Delft)

13.40 – 14.00 uur Circular economy for plastics: Join the community!, door Erik de Ruijter (NRK) en Klaas van der Sterre (Rijkswaterstaat, Transitieagenda Kunststoffen)

14.00 – 14.30 uur How to use Artificial Intelligence to design the next generation of plastics, Miguel Bessa (Materials Science and Engineering, 3mE, TU Delft)

14.30 – 15.00 uur Pauze met koffie en thee

15.00 – 15.30 uur Rethinking plastics: Recycling with innovative technologies, Shriya Reddy Paida (Urban Mining Corp) in English

15.30 – 16.00 uur Circular Economy - Sustainable innovation within existing applications, Marcel van Enckevort (Account & Application Development Manager, QCP BV)

16.00 – 18.00 uur Borrel

Plaats

Het seminar wordt gehouden op woensdag 9 mei a.s. in zaal G van de faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen (CiTG)  aan de Technische Universiteit Delft.

Netwerklijst

Voor het netwerken willen we graag een lijst met je naam, adres en telefoonnummer opstellen. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kun je dat per e-mail aangeven. Enkele dagen voordat de masterclass van start gaat, stuur ik de netwerklijst rond met een uitgebreide routebeschrijving.

Kosten

Het kennisplatform maakt uit principe geen winst. Aan het ontwikkelen en geven van een seminar en andere activiteiten zijn echter kosten voor het kennisplatform verbonden en daarom vragen wij een bijdrage van 150 euro (exclusief 21% BTW).

Aanmelden

Meld je vandaag nog aan via dit formulier. Mocht deze link moeilijk werkbaar zijn, dan kun je jezelf ook opgeven door een e-mail te sturen naar informatie@duurzaamgrondstoffenbeheer.nl, met opgave van naam, bedrijfsnaam, adres en telefoonnummer, voor de netwerkgids die je enkele dagen van te voren ontvangt. De factuur wordt naar de organisatie opgestuurd.

Lees meer
Er zijn nog geen matches. Match met deze evenement
Er zijn nog geen personen gematcht. Match hier personen

Wil jij op dit event reageren?