Uitreiking Circulair Design Award 2018

22 maart 2018, 15:00 - 18:00. C-Beta Hoofddorp

evenement
Uitreiking Circulair Design Award 2018

22 maart 2018 15:00 - 18:00

Dit jaar gaven 44 ontwerpers zichzelf op voor de tweede editie van de Circulair Design Award. De tien genomineerde ontwerpen van de Circulair Design Award 2018 zijn bekend. Benieuwd naar de kanshebbers van dit jaar? Kom naar de uitreiking op 22 maart.

De grote uitreiking van de nummer één, twee en drie vindt plaats op 22 maart 2018 vanaf 15:00 uur in C-Beta te Hoofddorp, waar de Jury de circulaire producten live gaat beoordelen. De tien genomineerden zullen met een stevige pitch de jury proberen te overtuigen van zijn of haar ontwerp/idee en waarom deze het beste is.

Circulair Design Award

De Circulair Design Award is een initiatief van een viertal Rabobanken uit de  Metropoolregio Amsterdam (Rabobank Amstel en Vecht, Amsterdam, Zaanstreek en Regio Schiphol) en Desko kantoorinrichters. Deze bijzondere award wordt jaarlijks uitgereikt aan het beste circulair interieur of productdesign met de volgende vier indicatoren: ecologische impact, economische belangen en behoud van waarde en transitiepotentieel.

Prijs

Voor de top drie valt er €10.000 te verdelen. De hoofdprijs bestaat uit een bedrag van €7.500, nummer twee €1.500,- en nummer drie €1.000,-. De prijzen zijn bedoeld voor verdere opschaling of uitvoering van het initiatief. Daarnaast zetten de Rabobank en Desko beide hun netwerk en hulptroepen in om de top drie uit deze challenge optimaal te ondersteunen bij de ontwikkeling van het idee, zodat het ook daadwerkelijk kan worden opgeschaald.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd  in circulair design en circulair ondernemen? Dan kun je deze uitreiking in Hoofddorp gratis bijwonen! Geef je hieronder op.

Facebook Twitter LinkedIn™
Twitter LinkedIn™ Facebook Google+
Geschreven door Tessa van der Meer op 12-02-18 desko.nl/aanmelden-circulair-design-award.html

Wil jij op dit event reageren?

Laatste reacties

Wie wint de Circulair Design Award 2018? Kom op 22 maart naar Hoofddorp en woon de uitreiking gratis bij.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Relevante Global Goals for Sustainable Development

Bijdragen aan een Futureproof bedrijfsleven door: 12 Responsible consumption and production