Zo kom je van koffie tot bitterbal

21 april 2018, 14:00 - 15:00. Croeselaan 16, 3521 CA Utrecht, € 9,50

evenement
Zo kom je van koffie tot bitterbal

21 april 2018 14:00 - 15:00

Koffiedik, hoeveel gooien we er wel niet van weg? Terwijl het prima teeltgrond is voor eetbare paddenstoelen. De organisatie Green Recycled Organics hergebruikt koffiedik om hier vervolgens oesterzwammen in te kweken. Ze laten zien hoe het koffiedik van The Green House wordt geteeld op oesterzwammen en hoe we er heerlijke vegetarische bitterballen van maken

Programma

vanaf 14:00 uur Inloop

14:15 uur Verhaal over van koffie tot bitterbal

14:45 uur Proeverij

15:00 uur Einde programma

Meer informatie

Vanwege het beperkte aantal plaatsen is een aanmelding vooraf noodzakelijk. Meld je hieronder via het inschrijfformulier aan.

Prijs: €9,50 inclusief koffie, oesterzwam proeverij en een drankje.

Wanneer: zaterdag 21 april

Tijd: 14:00 - 15:00

Locatie: The Urban Farm van The Green House, Croeselaan 16, 3521 CA Utrecht

Facebook Twitter LinkedIn™
Twitter LinkedIn™ Facebook Google+
Geschreven door Charlotte Coomans op 12-04-18 thegreenhouserestaurant.nl

Wil jij op dit event reageren?

Laatste reacties

Ontdek het verhaal over van koffie tot bitterbal bij The Green House, inclusief proeverij.

Initiatiefnemer

Relevante Global Goals for Sustainable Development

Bijdragen aan een Futureproof bedrijfsleven door: 12 Responsible consumption and production