Workshop Circularity Data Management

16 januari 2018, 16:00 - 18:00. Amsterdam

evenement
Workshop Circularity Data Management

16 januari 2018 16:00 - 18:00

Duurzaamheid en winstgevendheid kunnen uitstekend samengaan. De circulaire economie gaat over zaken slimmer aanpakken en laat ruimte voor waardecreatie en groei. Software kan bij uitstek helpen om circulair denken te verankeren in de manier van werken van organisaties.

Circular IQ is een eenvoudig toe te passen software tool die inzicht in circulaire eigenschappen van je product en materialen realiseert. Kennis die bij verschillende leveranciers zit wordt eenvoudig gebundeld. Hierdoor kunnen bedrijven daadwerkelijk meten hoe duurzaam de producten en materialen die zij inkopen en verkopen zijn.

De circulaire economie begint bij het hebben van betrouwbare informatie over wat er in je product zit en waar het vandaan komt; of het veilig is en wat de mogelijkheden zijn voor hergebruik. Tijdens deze workshop laat Circular IQ zien hoe je dit inzicht in samenwerking met je ketenpartners eenvoudig en veilig opbouwt en digitaliseert via haar applicatie.

Er wordt een casus behandeld, we geven aan welke aspecten worden gemeten en hoe ver in de keten je kunt gaan. Wat zijn de uitkomsten en hoe geven deze je meer inzicht en helpen ze je beter te communiceren.

Deze workshop is bedoeld voor procurement professionals en iedereen die vanuit zijn of haar functie te maken heeft met circulaire inkoop. Aanmelden kan via Edo Lagendijk: e.lagendijk@circular-iq.com

Twitter LinkedIn™ Facebook Google+
Geschreven door Frans van der Groen op 01-12-17 www.circular-iq.com

Wil jij op dit event reageren?

Laatste reacties

Betrouwbare informatie over wat er in je product zit en waar het vandaan komt; Circular IQ laat zien hoe je dit eenvoudig en veilig opbouwt en digitaliseert via haar applicatie.

Initiatiefnemer

Deelnemers