Circulair Met Spoed | Stel jouw circulaire vraag en krijg binnen 24 uur antwoord

17 - 21 August 2020, 09:00 - 17:00. Online

Summary
Ondernemers (snel) helpen met een circulaire vraag
Circulair Met Spoed | Stel jouw circulaire vraag en krijg binnen 24 uur antwoord
event
event-icon-white-v3.png

17 - 21 August 2020 09:00 - 17:00

17-21 augustus | Wil jij  als ondernemer circulaire stappen maken, maar kamp jij met een vraag?  Soms is het best lastig om innovatieve circulaire ideeën tot een succesvol bedrijf te maken. Gaandeweg kom je barrières tegen en die roepen vragen op.

Stel je circulaire vraag tijdens Circulair Met Spoed

Het Versnellingshuis helpt ondernemers met die vragen. Zet 17-21 augustus daarom in je agenda, want dan staan we een week lang online klaar om jouw circulaire vraag binnen 24 uur te beantwoorden. 

Het Versnellingshuis bestaat uit een team van experts met elk hun specialisme op het gebied van circulair ondernemen. Tijdens Circulair met Spoed willen ze jou zo snel mogelijk helpen. Stel ons die week jouw vraag op LinkedIn en verwacht binnen vierentwintig uur een reactie.

Hoe werkt het?

Je kan van 17-21 augustus je vraag stellen op onze LinkedIn pagina. Wanneer de week begint vind je bovenaan deze pagina een Circulair met Spoed-post, hieronder kun je je vraag delen. Ons team van experts gaat dan voor je aan de slag en geeft binnen vierentwintig uur reactie op jouw vraag.

Volg ons op Linkedin voor updates. Stel jij je vraag liever besloten of ben je niet actief op LinkedIn, vul dan een aanvraagformulier in met jouw vraag.

https://www.circulairondernemen.nl/uploads/d88a00d865cd9281c52e06d42725cb89_large.png
Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this event
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this event?