Circular Awards 2020

14 October 2019 - 10 January 2020

Summary
Een zoektocht naar iconische circulaire projecten, producten en organisaties
Circular Awards 2020
event
event-icon-white-v3.png

14 October 2019 - 10 January 2020

In 2020 zoekt het Versnellingshuis Nederland Circulair! in samenwerking met het programma ‘Nederland Circulair in 2050’ van de Rijksoverheid voor de derde keer iconische circulaire projecten: innovatieve projecten en producten van ondernemingen, overheden én burgerinitiatieven. Wie ontvangen dé Circular Awards 2020?

We organiseren in 2020 drie uitreikingen: één voor bedrijven (Circular Award Business) en één voor (semi-)publieke instellingen (Circular Award Public). Daarnaast gaan we in 2020 op zoek naar circulaire burgerinitiatieven die kans maken op een Eervolle Vermelding.

Zowel projecten, producten, diensten als gehele organisaties komen in aanmerking. Een vakjury onder leiding van prof. dr. Louise Vet (NIOO-KNAW) evalueert de inzendingen voor de Circular Award Business. Een vakjury onder leiding van prof. dr. Jacqueline Cramer (Universiteit Utrecht) evalueert de inzendingen voor de Circular Award Public en de Eervolle Vermelding Burgerinitiatieven. Voor het beoordelen van inschrijvingen hanteren de jury’s vier criteria: circulariteit, schaal, samenwerking en businessmodel.

Meer informatie is te vinden op de website van de Circular Awards. Meld jouw circulaire product, project of organisatie nu aan!

Related SDGs what are SDGs
Read more
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this event?